Serpil Erdoğan’dan ‘Bir Varmış Bir Yokmuş” Sergisi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Her yıl hayvan haklarına farkındalık yaratmak amacıyla hazırladığı ‘Fındık Takvimi’ ve çocukların hayvan sevgisi üzerine gerçekleştirdiği sanatsal çalışmalarıyla ismini duyuran Serpil Erdoğan ‘Bir varmış bir yokmuş’ adlı üçüncü sergisini TESK Sanat Galerisi’nde açtı. Sergiyi ziyaret etmek isteyen sanatseverler için ise yarın son gün.

“Pembe Pati Fındık’ın Serüvenleri: Fındık ve Kardan Adam”, “Fındık ile Tosbağa”, “İki Yabancı” adlı eserlerin yazarı olarak aldığı birçok edebiyat ödülleri ile tanınmış, her yıl oluşturduğu “Fındık Takvimi” ile hayvan sevgisi ve hakları üzerine dikkat çeken Serpil Erdoğan çocukların hayvan sevgisi üzerine bilinçlenmesi amacıyla gerçekleştirdiği “ Bir varmış bir yokmuş” adlı üçüncü kişisel sergisini TESK Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergide 47 eser yer alırken, suluboya, akrilik, pastel, guaj boya ile yapılmış çalışmalar sanatseverler tarafından oldukça ilgi görüyor.
Serpil Erdoğan üçüncü kişisel sergisi hakkında çocukların doğayla barışık ve sevgi içerisinde büyümesinin önemine vurgu yapmak istediğini belirtirken sözlerine şöyle devam ediyor:
“Bir varmış bir yokmuş’ resim sergisi içimizdeki çocuğun sergisidir. Çocuklarımız hayata açılan temiz bir sayfadır. Yaşlı dünyamızın bugüne kadar yaşayan tüm sakinlerinin amacı sevgi ve barış üzerine kurulu olmuştur. Hepimizin amacı bizden sonra gelecek nesillere daha güzel daha yaşanılası bir dünya bırakmaktır. Gerek kitaplarımda gerek resimlerimde bu olguyu kullanıyorum. Doğa ve hayvan sevgisi alan bir çocuk bizim geleceğe atacağımız en büyük imzadır. Sergilerimin ve kitaplarımın amacı budur.”
Sergi yarın saat 17:00’ye kadar TESK Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları