Sincan Evcil Hayvanlar Parkı Ziyaretçilerini Bekliyor…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp


Sincan Evcil Hayvanlar Parkı ziyaretçilerini bekliyor Ankara Büvükşehir Belediyesi Sincan Evcil Hayvanlar Parkı’nda, ördek, kuğu, kaz, tavus kuşu, sülün, Ankara keçisi, geyik, antilop, lama, midilli atı, keçi olmak üzere, 16 türde toplam 387 adet evcil hayvan bulunuyor.
Park, özellikle öğrenci gruplarından yoğun ilgi görüyor.
Park sorumlusu Süleyman Ayan, park içerisinde hayvanların bakımının ve yemlenmesinin sabah akşam sürekli yapıldığını söyledi.
Sincanlıların evcil hayvanları bir arada görmek ve onları çocuklarına tanıtmak için fırsat buldukça parkı ziyaret ettiğini dile getiren Ayan, Başkentlilerin bu parkta güzel bir gün geçirebildiğini söyledi. Park içerisinde mesire alanı bulunduğunu ve ailelerin piknik amaçlı da buraya geldiğini anlatan Ayan, parkan ziyaretçilerinin önemli bir bölümünü okullardan gelen öğrenci grupları, kreşler ve sivil toplum kuruluşlarından gelen vatandaşların oluşturduğunu söyledi.
Ayan, vatandaşların parkta aslan ve kaplan da görmek istediğini anlattı. Sincan Evcil HayvanlarBb Parkı’nın yılın her döneminde açık olduğu bilgisini veren Ayan, parkın güvenlik görevlileri tarafından 24 saat korunduğunu sözlerine ekledi.
Park alanı içinde Ankara evi tarzında dekore edilmiş bir kafeterya, iki halı saha, iki basketbol ve voleybol sahası, 900 metrelik koşu parkuru, iki kondisyon çalışma alanı ve iki çocuk parkı bulunuyor. >

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − four =

Yeniler

Köşe Yazıları