Sokak hayvanları festivali bugün

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

sokak hyv festival

MURATPAŞA Belediyesi’nin ‘Sokakta Sahipsiz Hayvan Kalmasın’ sloganıyla 3’üncüsünü düzenlediği Sokak Hayvanları Festivali, bugün Falez-2 Park’ta gerçekleştirilecek.

Saat 12.30’da çocuklara yönelik animasyonlar, oyunlar ve gösterilerle başlayacak festivalde Muratpaşa Belediyesi Hayvan Barınağı ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nden kedi ve köpekler sahiplendirilerek, sevimli dostlar yeni yuvalarına kavuşacak. Parkta gün boyu şovlar, konserlerle devam edecek festival kapsamında ‘Sokak Hayvanları’ konulu fotoğraf yarışmasının da sonuçları açıklanacak.

Kedi ve köpek fotoğrafları olmak üzere iki ayrı dalda düzenlenen ve tüm fotoğrafçıların katılımına açık yarışmaya gönderiler eserler saat 15.30’da kadar festivale gelen konuklar tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda dereceye giren fotoğraflar festivalde açıklanacak.

Yarışmada birinci olan eser sahiplerine 15-17 Aralık tarihinde çift kişilik Kapadokya turu, 2’nci olanlara Engelsiz Cafe’de çift kişilik yemek, 3’üncü olanlara ise Teneffüs Park’a aileleri ile birlikte ücretsiz giriş hediye edilecek.

DHA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları