Sokak Hayvanları İçin Anlamlı Kampanya

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesince Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde tedavileri tamamlanan sokak hayvanları için “Gel Sahiplen” kampanyası başlatıldı.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde tedavi gören kedi ve köpekler, tedavilerinin ardından, “Gel Sahiplen” kampanyasıyla yeni sahiplerini bekliyor.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, bütün hayvanseverlerin kampanyaya destek vermeleri gerektiğini ifade etti.
Eşkinat, vatandaşların sokak hayvanlarını sahiplenip onlarla sevgilerini paylaşmalarını beklediklerini aktararak, “Gerek vatandaşlarımızın bizlere ulaşması, gerekse gezici aracımız tarafından tespit edilen bakıma muhtaç sokak hayvanları Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde uzman ekibimiz tarafından tedavi ediliyor. İlk temasta son derece bitkin ve kötü durumdaki sokak hayvanları, gördükleri ilgiyle kısa sürede kendilerini toparlayarak sağlıklı durumuma geliyorlar. Geriye tek bir ihtiyaçları kalıyor. O da sizlerin sevgisi. Bu nedenle Gel Sahiplen adını verdiğimiz bir kampanya başlattık.” ifadelerini kullandı.
Petshoplardan parayla hayvan sahiplenilmesine karşı olduklarını belirten Eşkinat, “Hayvan sevgisini yürekten yaşayan insanlar olarak biz para karşılığında evcil hayvan alımına karşıyız. Bu doğrultuda ‘Paranı verme, gönlünü ver’ diyerek tüm halkımızı sokak hayvanlarımızı sahiplenmeye, onlarla sevgilerini paylaşmaya bekliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.
Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Muratlı yolu üzerinde, hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar için hizmet veriyor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları