Sokak hayvanları için park müjdesi…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp


Sokak hayvanları için park müjdesi Kediler, Moskova’da düzenlenen Uluslararası Kedi Sergisi’nde boy gösterdi. Moskova’nın Crocus Expo Fuar Merkezi’nde Dünya Kedi Günü dolayısıyla düzenlenen Uluslararası Catsburg Kedi Fuarı’na, 15 ülkeden 30 farklı türe ait 1000’den fazla kedi katıldı.
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlar için 150 bin metrekarelik alana Doğal Yaşam Parkı ve Sokak Hayvanları Bakımevi kuracak.
Büyükşehir belediyesi tarafından ön izni alman Doğal Yaşam Parkı ve Sokak Hayvanları Bakım evi Yapım Projesi, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın da en büyük ve modern bakım evi olacak, Varsak’m kuzeyinde Kızıllı Köyü’ne 4, merkeze 35 kilometre mesafede yer alan Orman Bölge Müdürlüğü’nden tahsisli 150 bin metrekarelik alana yapılacak merkezin yapımına kesin tahsisi alındıktan sonra başlanacağı bildirildi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Akaydın, Doğal Yaşam Parkı ve Sokak Hayvanları Bakım evi’nde toplam 11 bin metrekare kapalı alan bulunacağını belirterek, “Merkeze getirilen yaralı, hasta, sahipleri tarafından terk edilen ve sokaklarda küpesiz dolaşan sahipsiz hayvanların yaşam alanı olacak. Merkeze getirilen her hayvan tıraş, banyo ve parazit banyosu yapıldıktan sonra mikroçip implantasyonu uygulanıp kayıt altına alınacak”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + four =

Yeniler

Köşe Yazıları