Sokak hayvanları için, Samsun Petshop!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

samsun petshop

Sokak hayvanları için, Samsun Petshop!.. Samsun’da sokak hayvanlarının kahramanı olarak tanınan Burak Şahinkaya, sahibi olduğu Samsun Petshop’un başarı öyküsünü ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Samsun’da Burak Şahinkaya, eşi Ebru Şahinkaya ile birlikte işlettiği Samsun Petshop’un başarı öyküsünden, sokak hayvanlarına kadar yaptıkları çalışmaları  anlattı.

“PET OTEL VE PET TAKSİ HİZMETİ”

Samsun Petshop’ın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Şahinkaya, “2013 yılında Samsun’un bir dünyası pet shop olarak faaliyete girdik. Daha sonra Samsun Petshop olarak hizmetimize devam etmekteyiz. Amacımız Karadeniz Bölgesi ve Samsun’a kedi, köpek otelleri ile Pet taksi hizmetini getirmekti. 3,5 yıldır sürdürdüğümüz hizmetle amacımıza ulaştık. Karadeniz’e verdiğimiz en büyük hizmetlerden bir tanesi pet otel ve pet taksi oldu. Pet otel hizmetiyle köpeğinize geçici olarak hizmet veriyoruz. Bakımını sağlıyoruz. İstediğiniz zaman görebiliyorsunuz. İster resim isterse videolu olarak. Açık alandalar ve sağlıklı bir ortamdalar. Pet taksi için ise aileler daha çok tercih ediyor. Aileler İstanbul’a, İzmir’e Ankara’ya gittikleri zaman petlerini götüremiyorlar. Götüremedikleri için de sıkıntı yaşıyorlar. Biz kendi aracımızla beraber hem aileyi hem de köpeklerini ve kedilerini hep birlikte servisini yapıyoruz. Bu yüzden tercih ediliyoruz. Halkımız bizi 3.5 yıldır kırmadı biz de onları kırmamaya çalışıyoruz” dedi.

‘SOKAK HAYVANLARINI SAHİPLENDİRİYORUZ’

Sokak hayvanlarının her zaman yanında olduklarını belirten Şahinkaya, “Sözleşmeli köpekler veriyoruz. İnsanlar bir anlık kararla köpek alıyorlar, bakamadıklarını anladıklarında da köpekler sokaklara veya barınaklara düşüyor. Bizim amacımız, verdiğimiz köpekler sokağa düşmesin. Ücretli sattığımız köpeklerin 3’te 1 kârını sokak hayvanlarına harcamaktayız. Verdiğimiz köpeklerin bakılmadığı veya bakılmadığını anladığımız taktirde karşı taraftan alıyoruz ve ücretsiz bir şekilde bakabilecek kişilere sahiplendiriyoruz. Bunun dışında sokak hayvanlarını ve kedilerini ücretsiz bir şekilde sahiplendiriyoruz. Özellikle kış aylarında çok sayıda misafirimiz olmakta. Sokak hayvanları kışın beslenmekte ve barınmakta sorunlar yaşıyor. Bunları biz elimizden geldiği kadarıyla misafir ediyoruz. Daha sonrasında sahiplendirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 4 =

Yeniler

Köşe Yazıları