Sokak Kedileri Ev Sahibi Oldu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Sokak kedilerinin artık evi var. AREL Koleji lise öğrencileri yaptıkları 23 kedi yuvasını, Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ne teslim etti. Lise öğrencileri ‘Her Miyav Kalpten Gelen Bir Mesajdır’ projeleriyle minik dostlarının yaşamlarına dokunmayı amaçladı. Her yıl gerçekleştirdikleri çeşitli eylem-hizmet çalışmaları kapsamında bu yıl sokak hayvanlarının kışın zor koşullarında barınabilecekleri evler tasarladılar.
YARI ZAMANLI ÇALIŞARAK MASRAFI ÇIKARDILAR
Hafta sonları yarı zamanlı çalışarak malzeme masraflarını kendileri karşılayan öğrenciler, evleri tasarlarken öncelikle iklim şartlarına dayanıklı olmasına önem verdi. Öğrenciler, sokak kedileri için yaptıkları 23 kedi evini, ilçenin ihtiyacı olan yerlerine yerleştirilmek üzere Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret ederek teslim ederek, yardımlarından dolayı belediye tarafından verilen sertifikalarını aldı.
Eylem-hizmet çalışmalarına aynı ilgi ve motivasyonla devam edeceklerini belirten liseliler, daha fazla sokak hayvanına yardımcı olabilmek için projelerini daha geniş kitlelere yayacaklarını söyledi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eight + 6 =

Yeniler

Köşe Yazıları