”Sözlerimizin arkasındayız. Evcil Hayvanlar Parkı’ndaki Çalışmaları Yerinde İnceliyorum”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

yasar-bahceci-kirsehire-iz-birakacak-yatirimlar-yapiyoruzKIRŞEHİR (AA) – Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Piknik ve Evcil Hayvanlar Parkı başta olmak üzere verdikleri sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, şehir genelinde yapılan kilit parke, sert zemin, su altyapı yenileme, yapımı devam eden Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi ile Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvanlar Parkı’ndaki çalışmaları yerinde incelediğini ifade etti.

Belediye olarak şehrin pek çok noktasında projeleri sürdürdüklerini vurgulayan Bahçeci, çalışmalar hakkında bilgi aldığına işaret ederek, şunları kaydetti:

“Nasuhdede Mahallesi’nde altyapısı biten sokak ve caddeler sert zemin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Su altyapısı yenileme çalışmalarımız devam ediyor, inşallah bu yıl sonunda tamamlanmış olacak. Neşet Ustanın ismine yakışır kültür merkezimizin çalışmaları son hızla devam ediyor. Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz.”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 − 10 =

Yeniler

Köşe Yazıları