Tecavüz edilen kedi kurtarılamadı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, yolda yaralı bulunan ve tecavüze uğradığı ortaya çıkan 2 yaşındaki dişi sokak kedisi, tedaviye alındığı veteriner kliniğinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Hayvanseverler, ara sokaklara konumlandırılmış ATM kameralarından olayı kimin yaptığının belirlenmesi için de dilekçe verdi.

tecavüz-kedi

Marmaris’te dün hayvanseverler tarafından trafik kazası şüphesiyle veterinere getirilen 2 yaşındaki dişi sokak kedisine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tecavüz edildiği ortaya çıktı. Veteriner kliniğinde tedaviye alınan kedi, bu sabah öldü. Sokak kedisi, hayvanseverler tarafından, gömülmek üzere teslim alındı.

Uzman Veteriner Hekim Deniz Yosun Switijnk, “Sokak kedisi bizlere getirildiğinde yaptığımız tespitte yaşaması bile mucize idi. Kedinin iyileşmesi için seferber olduk, çeşitli tedavi yöntemlerini kullandık. Ne yazık ki bugün sabah kedimizi kaybettik” dedi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ise olayın meydana geldiği iddia edilen Uzunyalı Mevkii sahil yürüyüş yolunda mobese kameralarında yaptığı incelemede bir delile ulaşamadığı öğrenildi. Hayvanseverler, ara sokaklara konumlandırılmış ATM kameralarından olayı kimin yaptığının belirlenmesi için de dilekçe verdi.

Ali GÜNDOĞAN (DHA)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − 18 =

Yeniler

Köşe Yazıları