TK Uçak Kargo ile Canlı Hayvan Taşımacılığı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

pet kargo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canlı hayvan kargo taşıma servisi TK Kargo, evcil hayvanların taşınma, tatil, zorunlu şehir değişikliği gibi nedenlerle nakil edilmeleri konusunda hizmete başladığını duyurdu. Şehirlerarası canlı hayvan taşıma hizmetinin THY KARGO tarifeli uçaklarıyla yapılmakta olduğunu açıklayan firma şu bilgileri verdi:

”İnsanların evlerinde besledikleri evcil hayvanları taşınma, tatil, zorunlu şehir değişikliği gibi nedenlerle bir yerden bir yere nakil etmeleri gerekmektedir. Evcil hayvanlar da ailenin bir bireyi olarak görüldüğünden taşınmasının da en az ailenin diğer bireyleri kadar güvenli, sağlı ve hızlı olması talep edilmektedir.Bu haklı talep doğrultusunda biz kargo sektörüne düşen görev de evcil hayvanların da değerli bir canlı olduğunu bilerek uygun koşullarda, sağlıklı, güvenli ve en hızlı şekilde taşınmasını sağlamaktır.”

TK Kargo, bu hizmetiyle hayvanların uyutma, uyuşturma, kafeste kapalı kalma gibi işlemlere maruz kalmadan sağlıklı bir şekilde nakledildiğini belirterek açıklamasında şunlara yer verdi:

”Firmamız Türkiye’nin her yerine 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Her tür ve cins hayvan yurt içinde her şehire adresten alınıp gideceği adrese kadar firmamızın özel tahsis ettiği araçlarla taşınmaktadır.

Şehirlerarası canlı hayvan taşıma hizmetimiz THY KARGO tarifeli uçaklarıyla yapılmaktadır. THY ‘nin kalite standartlarıyla aynı kalitede verdiğimiz yer hizmetleri ile bütünleşerek canlı hayvan kargo taşımasını en ideal halde müşterilerimize sunmaktadır.

Evcil hayvan kargo taşıma hizmetimizin şehirlerarası taşıma ayağı uçak kargo ile yapıldığından adresten alınıp gideceği adrese kadar teslimatı bir kaç saat sürmektedir. Seyahatin kısa sürmesi hem hayvanların kapalı kafeste uzun süre kalması hem de seyahat sırasında uyutma, uyuşturma gibi hayvana zarar verebilecek olumsuz yöntemlerin uygulanması sorunlarını ortadan kaldırmaktadır.

Şehirlerarası taşınması gereken evcil hayvanlarınızı uzman personelimize ve uçak kargo sistemimize güvenle emanet edebilir, gönül rahatlığıyla seyahat etmelerini sağlayabilir ve gideceği adrese kadar sağlıklı bir şekilde ulaştırılması hizmetimizden yararlanabilirsiniz.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 − 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları