Tuğba Özay: Büyük bir öfkeyle kınıyorum!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

tugba-ozay-buyuk-bir-ofkeyle-kiniyorum--7915189‘Survivor 2016’ yarışmasıyla adından söz ettiren Tuğba Özay, sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ve hayata dair önemli paylaşımlar yapıyor. Tam bir hayvansever olan ünlü model ve şarkıcı, son paylaşımı ile Sapanca’da yaşanan hayvan katliamını kınadı.

tuğbaÇocukluğundan beri kedi ve köpekleri olduğunu belirten Özay, “Sabah Sabah niye bu fotoğrafları paylaştığımı hemen belirteyim. Ben hayvanları çok seviyorum. Çocukluğumdan beri kedi, köpek, tavşan, civciv, tavuk, horoz, balık, kuş, keçi, at beslemişliğim, ablalık, annelik yapmışlığım vardır. Ve yine çocukluğumdan beri de kedilerim ve köpeklerim vardır. Bize hayvan sevgisi öğretildiği gibi benim de kendimi bu sevgiyle yetiştirmiş olmam önemlidir elbet. Yani biraz da insanın içinde olmalıdır! Zaten SEN insan isen her canlıya sevgiyle yaklaşır kıyamazsın onun canın almaya ya da kötü davranmaya! Sapanca Belediyesi’nin yapmış olduğu katliamı maalesef ki yeni öğrendim! Ve kendilerini büyük bir öfkeyle kınıyorum! O hayvancıkların nasıl da titreyerek escort ankara can verdiklerini gördükçe kanım uyuştu! Ben şiddetin her türlüsüne caniliğin her boyutuna karşıyım! Şimdi sorarım bu canlara kıymakla IŞİD gibi kafa kesmenin ne farkı vardır? Ondan sonra da, ‘Onu da Allah yarattı bunu da Allah yarattı’ deyip Allah’ın adını da o lağım ağızlarınıza alırsınız! Sizler gibi zihniyetlerin yetiştirdiği nesiller de sevgisiz, saygısız, hoşgörüsüz olacak ya en büyük kaygı da bu olmalıdır keza!” ifadelerini kullandı.

Sapanca’da can çekişen köpeklerin görüntüleri olay oldu!

sapanca-da-can-cekisen-kopeklerin-goruntuleri-olay-oldu--7913494Sakarya’nın Sapanca ilçesinde çekilen ve sosyal medyada hayvanseverlerin tepkisine neden olan, köpeklerin can çekiştikleri görüntülerle ilgili Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Aydın Yıldız açıklama yaptı. Yıldız, sosyal medyada yer alan görüntülerin kendileriyle alakalarının olmadığını ifade etti. Büyük tepki yaratan olay SapancadaKatliamvar hastagi ile TT oldu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Yeniler

Köşe Yazıları