Türkiye’de ilk kez ‘Pet Bazaar Sosyal Sorumluluk Projesi’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

pet bazaar copy

Pet sahiplerine, en yeni ve en ünlü markalar dahil hepsini hem tanıma hem de satın alma şansını bir arada sağlayan Pet Bazaar Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Ataşehir Belediyesi desteği ile Ataşehir – K.bakkalköy Kapalı Pazar alanında kuruluyor.

Pet Bazaar tezgahlarında kedi, köpek, kuş, balık tüm evcil dostlarımız ve pet sahipleri için rengarenk çeşit çeşit ürünler yerlerini alıyor. Mamadan tasmaya, yataktan kedi köpek oyuncaklarına, akvaryumdan kuş kafeslerine…. ve daha fazlası ilk defa pet sahiplerinin satın alabileceği Pet Bazaar’da buluşuyor ve büyük bir sosyal sorumluluk projesine dönüşüyor.

Pet sektöründe hizmet veren ve etik açıdan pet sahiplerine ürün satışı yapmayan firmalarımızda bu pazarda yer alabilir.

Çeşitli etkinlikler, organizasyonlar vb.. çalışmalarla pet sahiplerine ulaşarak marka bilinirliği ve ürün tanıtımları yapma yolu izleyen firmalarımız için, bu pazar oldukça faydalı olacaktır. Pet sahipleri ve hayvanseverler katıldıkları etkinliklerden bilgi ve eğlencenin yanı sıra alışveriş yapmak isterler. Bu sebeple pazarın ziyaretçi sayısı ve bu ziyaretçilerin hemen hemen hepsinin pet sahibi olması, marka bilinirliği ve ürün tanıtımı açısından amacına başarıyla ulaşacaktır.

Satış yapılan tezgahların çevresinde konumlandırılacak olan bu firmalar, standlarında ürün tanıtımı, tester dağıtımı, soru-cevap şeklinde pet sahiplerini bilgilendirme yapabilecektir. İsteyen firmalarımıza veteriner hekimleri ile cafe bölümümüzde pet sahiplerine sunum yapma ayrıca bilgilendirme imkanı da sağlanacaktır.

Pet Bazaar’da satış yapılacak olan tezgahlarda pet mağazaları, aksesuar firmaları, kedi-köpek kıyafetleri yapan butik işletmeler ve kişiler, hayvan sahipleri için özel tasarım atölyeleri, tasma, oyuncak, mama kabları, yatak, kulübe vb… ürünler ile üreten ve satan tüm firmalar yer alarak satışlarından elde edilen gelirin bir kısmını ya da Pet Bazaar Bağış Tezgahı’na ürün bağışlayarak sahipsiz canlar için destek oluyorlar. Satış yapmayan kurumsal firmalarımız tanıtım tezgahlarında yer alarak ve onlarda bağış tezgahına ürün bağışında bulunarak bu sosyal projeye destek sağlayabiliyorlar.

Pet Bazaar, Türkiye’de bir ilke imza atıyor ve bu organizasyonda Ataşehir Belediyesi’nin desteği ile sahipsiz hayvanlar için büyük bir oluşuma dönüşüyor.

Tezgahlarımızda yapılan satışların bir kısmı Pet Bazaar Bağış Kumbarası’da toplanacak ve güvenilir hayvansever dernek ve gruplara hepsinin bilgisi ve takibi ile aktarılacak.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 1 =

Yeniler

Köşe Yazıları