Uludağ’daki sahipsiz hayvanlara yiyecek desteği

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

uludağBURSA’nın merkez Osmangazi Belediyesi, kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen Uludağ’daki sahipsiz hayvanların aç kalmaması için yol kenarlarına yiyecek bıraktı.

Osmangazi Belediyesi, kar yağışından dolayı Uludağ’da yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına yetişti. Kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için yol kenarlarına kuru mama bırakan Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kuşlar için de belirli bölgelere yem koydu. Hayvanların beslenmesi için çalışma yürüten belediye ekipleri, aynı zamanda kulak küpesi bulunmayan köpekleri de toplayarak, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi’nde bakıma alıyor. Aşıları, bakımları ve kısırlaştırma işlemleri yapılan hayvanlar tekrar alındıkları yerlere bırakılıyor.

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle Uludağ yolunda aç kalan hayvanlara yiyecek bıraktı. Kardan nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için yol kenarlarına kuru mama bırakan belediye ekipleri, kuşlar için de belirli bölgelere yem koydu.

DHA / Hürriyet

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 1 =

Yeniler

Köşe Yazıları