Ulusal Fuarcılık 5. Yaşını İftar Yemeği ile Kutladı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

IMG_1599-İFT2

Petzoo Türkiye 5. yaşını geleneksel hale getirdiği iftar yemeği ile kutladı.

Ulusal Fuarcılık’ın organize ettiği Petzoo Türkiye 5. yaşını geleneksel hale getirdiği iftar yemeği ile kutladı.

Sektör temsilcileri ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen 3. geleneksel iftar yemeği 23 Haziran’da Kağıthane’de Barbisos Fua Bahçesi’nde gerçekleşti.

Semazen ve ney dinletisi ile gerçekleşen iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin, tüm sektör temsilcilerine işlerinde başarılar dilekleriyle teşekkür ederek sözlerine başladı.

Çetin şunları söyledi: ”Bu işe 5 yıldır emek veriyoruz. Hatalarımızdan ders almayı öğreneceğiz. Bundan sonrasında daha planlı hareket etmeye çalışacağız. Sizlerin de desteği ile hep beraber, sizlerle birlikte başarılı olmak için uğraş vereceğiz.”

28 Aralık 2015’te olağanüstü genel kurulda Evcil Hayvancılık ve İşadamları Derneği (Evcil Der) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Selçuk Çetin, bu görevini de hakkıyla ifa etmeye gayret ettiğini, yönetim kurulu üyelerinin de bu konuda büyük destekleri olduğunu ifade etti.

slçk by2Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü ve Evcil Der Başkanı Selçu Çetin: ”İdari platformlarda üst düzeyde temsil edilmemizi sağlamaya çalışıyoruz, umarım muvaffak oluruz.”

Çetin şunları dile getirdi: ”Geçtiğimiz yıl bir görev yüklediniz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hepsinin bu konudaki yardımlarıyla hem dernek, hem sektörel çalışmaları yürüterek yeni ürünlerin piyasaya katılmasını ve yeni oranizasyonların katılımını sağlamak için uğraş veriyoruz. İdari platformlarda üst düzeyde temsil edilmemizi sağlamaya çalışıyoruz, umarım muvaffak oluruz. Tekrar teşekkür ederim. Afiyet olsun.”

Uluslararası Petzoo Türkiye bu yıl 5. kez, 22-25 Eylül 2016 tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşacak.

Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı Pet İstanbul, Uluslararası fuarlar kapsamına alındığından bundan böyle Petzoo Türkiye şeklinde anılacak. Uluslararası Petzoo Türkiye bu yıl 5. kez, 22-25 Eylül 2016 tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşacak.

IMG_1565-İFT3


iftar 10

IMG_1566-İFT8

Ulusal Fuarcılık’ın organize ettiği Petzoo Türkiye 5. yaşını geleneksel hale getirdiği iftar yemeği  ile kutladı. 3. geleneksel iftar yemeği semazen ve ney dinletisi eşliğinde gerçekleşti.
Ulusal Fuarcılık’ın organize ettiği Petzoo Türkiye 5. yaşını geleneksel hale getirdiği iftar yemeği ile kutladı. 3. geleneksel iftar yemeği semazen ve ney dinletisi eşliğinde gerçekleşti.
Ulusal Fuarcılık çalışanları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ulusal Fuarcılık çalışanları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two + 19 =

Yeniler

Köşe Yazıları