Ünlü hayvan severler bizi kandırıyor mu?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kurban kesmeyi hayvan katliamı olarak gören et tüketmeyip bitkisel yaşamı seçen, yani vejetaryen olarak yaşayan birçok kişi ayağındaki ayakkabıdan tutun saatinin kayışına çantasından aksesuarlarına kadar aslında birçok yerde tarihi insanlık kadar eski olan deriyi kullanmaktalar.

Aslında doğrusu sırtlarına giymedikleri kürkleri savunurken hayvan haklarını hiçe sayarak ayaklarının altında eziyorlar!

Bu gen yaşam biçiminin içinde hayvan haklarını koruyan hatta “beni hayvan mezarlığına gömün” diyen ve aynı zamanda 500 bin TL’lik ayakkabı koleksiyonu olduğunu söyleyerek magazin gündeminde olay yaratan Ajda Pekkan” üstümdeki kürk gerçek ama bu konunun kimi_kandırıyorsunuzuzamasını istemiyorum. Ben evde kedi besliyorum” diye açıklama yapan İclal Aydın, 250 çift ayakkabısı bulunan ve değeri 15 milyon lira olan Seren Serengil, 1000 çift ayakkabısı olan ve fiyatları 700-4000 TL arasında değişen Ebru Gündeş ayakkabılarını yurt dışından almayı tercih eden Demet Akalın, 12 çift ayakkabıya 12 bin dolar ödemesiyle haber olan ve son dönemde bir deri firması reklamlarında  rol alan Nurgül Yeşilçay, 20 bin TL’ye aldığı yeni kürküyle Hülya Avşar, 150 çinçillanın öldürülmesiyle elde edilen 250 bin liralık kürküyle şov yapan ve gerçek kürk tutkusuyla bilinen Bülent Ersoy sahip olduğu servet değerindeki ayakkabı koleksiyonuyla haber olan günlük yaşamında deri kıyafetleri tercih eden daha birçok ünlümüz var. Bu durum bizlerle paylaştıkları ve göründükleri gibi yaşamadıkları gerçeğini apaçık ortaya çıkarıyor.

Bu saymış olduğumuz sanat camiasındaki birçok kişi hayvan haklarını yok sayıp giydikleri kıyafetlerinde kullandıkları aksesuarlarında evlerinde kullandıkları birçok eşyada son model araçlarının döşemelerinde kullanıp ve aynı zamanda halkın gözünü boyamaya çalışmaktalar hatta en değerli ve kendilerini açığa veren kelimelerden en önemlisi de 1 ev hatta 2 ev parası değerinde koleksiyon şeklinde ayakkabı çeşitleri olduğu. Bunların 1 veya 1 kaçı ihtiyaç olabilir bu kadar çok ayakkabı saklamak almak KATLİAM DEĞİL DE NEDİR?Aslında doğrusu sırtlarına giymedikleri kürkleri savunurken hayvan haklarını hiçe sayarak ayaklarının altında eziyorlar! Artık bu hayvan haklarını hiçe sayarak kendi reklamlarını yapanlara dur diyelim veya tahta takunya ile gezsinler de görelim.

Kaynak: Revizyon

 

Hayvan ölümlerine dur demek senin elinde. Kürklü, derili ürünleri  alma-aldırma!

Kampanyaya imzanı at, destek ol, paylaş!

[nggallery id=8]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × three =

Yeniler

Köşe Yazıları