Vesile AYDIN Universal Pet Shop’un yeni çalışmaları hakkında bilgi verdi…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Vesile AydınVesile AYDIN’ a eşi tarafından hediye edilen bir çift kanaryanın, Türkiye’de kanarya üretiminde bir numara oluşuna kadar uzanan bir serüven: Universal Pet Shop.

Universal Pet Shop olarak Kanarya Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği koordinesinde kuş yetiştiren 150 kişilik ekibimiz, büyüklü küçüklü yaklaşık 17 tane üretim hanemiz ile ülke istihdamına da katkı sağlamaktayız. Bu kapsamda kurumsallaşma ve markalaşma çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Universal Pet Shop olarak ilkleri hedeflemek bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için büyük, yaratıcı proje çalışmalarımız sürmekte. Örneğin; Hayvan Bakım Merkezi projemiz kapsamında 5 yıldız standardında, açık ve kapalı alanları ile birlikte toplam 35200 metre karelik alanda hayvan oteli, hayvan barınağı ve köpek üretim tesisi hayata geçirilecek.  Bu projenin hayvanların barınma, korunma, psikolojik destek ihtiyaçlarını tek bir alanda karşılayacak bir proje olması öngörüsündeyiz. Ayrıca yine bu proje kapsamında sahipsiz evcil hayvanlarına barınma amaçlı tesis kurulması, en az elliye yakın farklı ırk ve safkan ırk köpek üretimi için modern doğumhane ve insanların açık alanda gezdirebilecekleri parkur ve dinlenme alanları planlarımızda mevcut. Ek olarak proje alanı içine yapılacak olan at binicilik alanında zihinsel engelli çocuklar başta olmak üzere tüm engelli çocuklara fizyoterapistler eşliğinde hipoterapi(At binicilik) eğitimi verilecek. Bu tesis için ilk başta 50 kişilik istihdam kapasitesiyle de(veteriner, ziraat mühendisi, fizyoterapist güvenlik vb.) , Türkiye istihdamına katkıda bulunacak bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçireceğiz.

Diğer bir proje ise Jako papağanı üretimi; bildiğiniz üzere kanarya üretiminde ki başarılarımızın yanında araştırmalarımız dâhilinde ciddi bir pazar alanının olduğunu fark ettiğimiz kökeni Afrika olan bir papağanın Türkiye’de ilk üreticisi olmayı hedeflemekteyiz. Bu tür Afrika Gri Papağanı olarak nitelendirilmekte, konuşabilme yetisi ve kelime haznesi 1000 kelimeye kadar çıkabilen en zeki kuş türüdür. Bu kapsam dahilinde 3 ülkede Kongo, Gabon ve Nijerya’da bağlantılarımız bulunmakta, gerekli prosedürlerin tamamlanması halinde Jako üretimine geçmeyi planlamaktayız.

E-ticaret çalışmalarımız ile müşterilerimize en yakın olacak mağazamızı hayata geçirmek istiyoruz. Bu kapsamda alt yapımızı hazırladık sayılır. Yakında müşterilerimiz yoğun hayat tempoları da olsa birkaç dakika içinde sanal mağazamızdan alışveriş yapabilecek ve evcil hayvanlarını sevindirebilecekler.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − one =

Yeniler

Köşe Yazıları