Vet-Pet’ten Sn. Ersan Çakır İle Konuştuk…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

– Vet-Pet’ten bahseder misiniz?
Vet-Pet, 2010 yılı Ekim ayında ortaklık olarak kurulmuş pet sektöründe imalat, ihracat, ithalat, satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunan bir firmadır. Yurt içinde ticari partnerlerimiz olan sektörün önde gelen firmaları ile birlikte hizmet vermekteyiz.

Kendi markamız olan “PETPRETTY” adı altında imalatımız olan ürün çeşitlerimiz ve pazarlamasını yaptığımız yaklaşık 3 bin çeşit ürün ile ülke genelinde pazar payına sahibiz.

– Ürün çeşitlerinizi anlatır mısınız?
Ağırlıklı olarak kedi ve köpek ürünleri olmak üzere üretimimiz olan yatak yuva grupları, tırmalama çeşitleri, lüks pet taşıma çantaları plastik pet ürünleri, tasma çeşitleri ve yanısıra ithalatını yaptığımız her türlü aksesuar ve bakım ürünlerini sayabilirim.

– Vet-Pet ürünleriyle tüketiciye neler sunuyor?
Evcil hayvanların daha yüksek standartlarda daha mutlu ve daha rahat bir yaşam sürerek sahipleri ile birlikte sağlamdostluklar oluşturabilmesini sağlayacak ürünleri tüketiciye sunmaktayız.

– Üretimini planladığınız yeni bir ürün ya da ürün grubu var mı?
Sektörün gelişmesi doğrultusunda elbette ki bizim de geleceğe yönelik imalatını ve ithalatını yapmayı düşündüğümüz ürün grupları mevcut.

– Önümüzdeki yıllarda pet sektörü için yeni yatırımlar planlıyor musunuz? Bahsedebilir misiniz?
Sektörün gelişmesi ve tüketiciye daha iyi bir hizmet verebilmek adına üzerimize düşeni yapmakla beraber önümüzdeki süreçte elbette ki gerekli yatırım ve gelişim projelerimiz olacaktır.

– Ürünleriniz hangi mecralardan satışa sunuluyor? Tüketiciler size hangi kanallardan ulaşabiliyor?
Ülke genelinde internet sitemiz ve sıcak satış araçlarımızla petshoplara veteriner kliniklerine ve diğer e-ticaret sitelerine ulaştırdığımız ürünlerimiz bu mecralar da tüketiciyle buluşmaktadır.

– Vet-Pet bayilik veriyor mu? Bu konudaki düşünceleriniz ve planlarınız nelerdir?
Üretimini yaptığımız ürün skalamızla ülke genelinde bayiliğimizi yapan iş ortaklarımız mevcuttur.

– Türk Pet Sektörü’nün gelişimi hakkında neler düşünüyorsunuz?
Son yıllar da özellikle büyük şehirlerimiz de düzenlenen sektörel fuarlar, medya kuruluşlarının sektöre olan ilgisi ve halkımızın günden güne artmakta olan hayvan sevgisinin de katkısıyla sektör önemli bir gelişim göstermiş olup önümüzdeki süreçte gerek bahsettiğimiz etkenlerle ve gerekse de bizlerin katkı ve girişimleri ile sektörün çok daha iyi yerlere gelmesini arzuluyor bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğimize de inanıyoruz.

– Sizin söylemek ya da eklemek istedikleriniz nelerdir?
Tüm evcil dostlarımıza hayatını dostlarıyla paylaşan tüm halkımıza ve sektör de hizmet veren tüm kurum kuruluş ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, mutluluk ve başarılarının artarak devamını diliyoruz.

Ersan Çakır

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × 2 =

Yeniler

Köşe Yazıları