Veterinerlik Hizmetlerine Her An İhtiyaç Olabiliyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Özellikle kedi ve köpeklerde en sık görülen rahatsızlıkların başında tüy dökülmeleri yaşanıyor.

Tüy dökülme durumu mevsimsel geçişlere bağlı olarak geliştiği gibi bir hastalığın habercisi olarak da ortaya çıkabiliyor. Tüy dökme durumunun neden kaynaklandığını tespit etmek için gerekli tahlil ve tetkikler yaparak kesin bir teşhis koyuyoruz.
İstanbul veteriner olarak koymuş olduğumuz teşhislerimiz ile tedavi yöntemlerimizi uygulayarak kedi ya da köpeklerin sağlıklarına kavuşmasını sağlıyoruz. Sunmuş olduğumuz bir başka hizmet de evcil hayvanların düzensiz beslenmelerinin önüne geçerek beslenme konusunda onların sağlıklı duruma gelmesidir. Hizmetlerimiz birçok bölgede devam ederek evcil hayvan ve sahiplerine kaliteli hizmet sunuyoruz.
Sunmuş olduğumuz beşiktaş veteriner hizmetleri ile evcil hayvanlar için periyodik kontroller de yapabiliyoruz. Veteriner hizmetlerimiz içerisinde yer alan Kağıthane veterinerhizmetlerimiz arasında acil servis hizmetlerimiz de yer alarak ani gelişen olaylarda hayvanların tedavilerinin yapılması için 7/24 hizmet sunuyoruz.
Veterinerlik hizmetlerimizde sunmuş olduğumuz bir başka hizmet de evcil hayvanlar için sunduğumuz bakım ürünleridir. Özellikle evcil hayvan şampuanlarımız tamamen doğal ürünlerden oluşurken evcil hayvanların tüylerinin daha sağlıklı ve parlak görünmesine neden oluyor.
Aynı zamanda evcil hayvanların eğitimlerinde etkili olan oyun oynamalarına için üretilen ürünler de veterinerlik hizmetlerimiz içinde yer alıyor. Evcil hayvanların sağlıklı ve bakımlı olması evcil hayvan sahiplerinin de moralini yükselten önemli bir etkendir.

Kaynak:haberaktuel.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 + 19 =

Yeniler

Köşe Yazıları