Sponsorlu Reklamspot_imgspot_img

Başkan ve Öğrenciler Hayvan Barınağında

Tarih:

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, hayvan sever gençler ve öğrencilerle birlikte Belediye’ye ait Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezini ziyaret etti. Belediye Başkanı Faruk Demir ile birlikte köpeklere mama veren gençler barınağın küçük misafirleriyle yakından ilgilendiler.

Barınakla ilgili geliştirilmesi gereken bölümler, yapılacak düzenlemeler ile ilgili yetkililere talimat veren Başkan Demir, “Hayvanların bizden istedikleri bir kap su, bir kap yiyecek ve sevgidir. Her canlının yaşamına saygı duymalıyız ve hayvanlara sahip çıkmalıyız. Hayvan hakları konusunda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Pet Haber Gazetesi
Pet Haber Gazetesihttps://petgazete.com
Pet Haber Gazetesi 2012 yılından itibaren pet sektörünün ilk ve tek profesyonel yayını olmuştur. O tarihten itibaren de dijital ortamda değerli okuyuculara ulaşabilmek adına petgazete.com adresinden yayına başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

E-Bülten

spot_imgspot_img

Popüler

İlginizi Çekebilir
İlgili Haberler

Vegan Evcil Hayvan Maması Markası Omni, 11 Milyon Sterlinlik Yatırım Aldı

İngiliz vegan evcil hayvan maması şirketi Omni, IW Capital...

Closer Pets, Sunday Times’ın 2026 Yılının En İyi Çalışma Yerleri Listesine Dahil Edildi

Surrey merkezli evcil hayvan teknolojisi üreticisi, küresel kıyaslama ölçütlerini...

Samsung’dan Evcil Hayvan Sahiplerine Yapay Zeka Desteği

Samsung, Galaxy AI teknolojisini evcil hayvanlara taşıyarak önemli bir...

Kağıthane’de Dev Yaşam Merkezi: “Can Dostlar Ofisi” Açıldı

Kağıthane Belediyesi'nin sokak hayvanlarına yönelik hayata geçirdiği "Can Dostlar...