Sponsorlu Reklamspot_imgspot_img

‘Kesik kol cinayeti’ hükümlüsü veteriner kalp krizinden öldü

Tarih:

Manisa’da Özcan Eren’i öldürdükten sonra parçalara ayırdığını itiraf eden ve 18 yıl ceza alan veteriner Mehmet Tahta’nın cezaevinde kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.

DUVAR – Manisa’nın Soma ilçesinde Özcan Eren’i (22), öldürdükten sonra parçalara ayırarak, cesedi Sevişler Baraj Gölü ile Aydıncık Baraj Göleti’ndeki farklı noktalara attığını itiraf etmesi sonucu 18 yıl cezaya çarptırılan veteriner hekim Mehmet Tahta (35), rahatsızlanması sünucu kaldırıldığı hastanede öldü.

Soma ilçesi Sevişler Mahallesi’nde baraj gölü kıyısında 14 Mart 2020 günü vatandaşlar omuz bölgesinden kesilmiş insan kolu buldu. İhbar üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Polis ve jandarma, kesik kolun Bayat Mahallesi’nde oturan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Özcan Eren’e ait olabileceği ihtimali üzerine yoğunlaştı. Mobese ve güvenlik kamerası kayıtlarından Eren’in son olarak ilçe çıkışında, veteriner kliniği sahibi Mehmet Tahta’nın otomobilinde görüldüğü belirlendi. Görüntülerden Tahta’nın ilçeye yalnız döndüğü ortaya çıktı. Mehmet Tahta’nın cep telefonunun da Sevişler Baraj Gölü’nden sinyal verdiği saptandı. Bunun üzerine jandarma ve polis, ortak operasyonla veteriner hekim Tahta’yı yakaladı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

DHA’nın haberine göre tutuklu yargılanan veteriner hekim Tahta, SEGBİS yöntemiyle bağlandığı Soma Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti. “Kasten adam öldürme” suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan ve Yargıtay tarafından da cezası onanan veteriner hekim Tahta, dün akşam saatlerinde tutuklu bulunduğu Süleymanlı T Tipi Kapalı Cezaevi’nde fenalaştı. Cezaevi doktoru tarafından kalp krizi geçirdiği tespit edilen Tahta, Manisa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tahta, yapılan müdahalelere rağmen bugün hastanede hayatını kaybetti. Tahta’nın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Gazete Duvar

Pet Haber Gazetesi
Pet Haber Gazetesihttps://petgazete.com
Pet Haber Gazetesi 2012 yılından itibaren pet sektörünün ilk ve tek profesyonel yayını olmuştur. O tarihten itibaren de dijital ortamda değerli okuyuculara ulaşabilmek adına petgazete.com adresinden yayına başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

E-Bülten

spot_imgspot_img

Popüler

İlginizi Çekebilir
İlgili Haberler

WHM Pet, “Honeyfields” Yaban Kuşu Yemi Markasını Yenilediğini Duyurdu

Evcil hayvan ve yaban hayatı besleme sektörünün lider üreticilerinden...

Yaban Hayatını Destekleyen Yeni Marka “Wild Nibbles” Pazara Sunuldu

İngiltere genelindeki doğaseverlerin yaban hayatını daha bilinçli ve sorumlu...

İngiltere’nin En Büyük Guinea Pig Festivali “Piggy Fest 2026” Temmuz Ayında Başlıyor

İngiltere'nin guinea pig (kavyalar) severlere yönelik en neşeli kutlaması...