Ankara Kedi Köpek Güzellik Yarışması…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Çay yolu FestivaliÇayyolu’nda düzenlenen şölende kedi ve köpek güzellik yarışması yapıldı. Barınak sakinlerinin de katıldığı yarışmada, birbirinden güzel hayvanlar, dereceye girebilmek için podyumda boy gösterdi ÇAYYOLU Platformu tarafından bu yıl 9. kez düzenlenen Gençlik Şöleni kapsamında kedi ve köpek güzellik yarışması düzenlendi. Şenlik kapsamında Çayyolu Doğal Hayatı Koruma ve Sokak Hayvanlarını Barındırma Derneği tarafından organize edilen yarışmada birbirinden güzel köpekler ve kediler yarıştı. Barınaklarda yaşayan köpeklerin ve kedilerinde yarıştığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu.
AMAÇ KAYNAŞMA…
Kedi yarışmasında İran Kedisi, British Shorthair, Himalaya, Sarman cinsi kediler yarıştı. Köpeklerde ise Boxer, Cane Corso, Golden Retriever, King Charles, Pug, Papillon gibi köpekler yarıştı.
Yarışmanın geliri sokak hayvanları için kullanılacak.
Dernek başkanı Aylin Cumali, yarışmanın gelirinin sokak hayvanları için kullanılacağını söyledi. Cumali, “Biz bu yarışma ile sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşamaları için yapıyoruz. Burada evcil hayvan sahiplerinin sokak köpeklerini tanıması sevmesi ve anlamasını amaçlıyoruz” dedi.
HEPSİ GÜZEL…
Yarışmada tüm köpek ve kediler birinci seçildi.
Yarışmaya giren köpeklerin ve kedilerin kazandığı mamaların bir çoğu sokak hayvanlarıiçin bağışlandı. Cumali, “Bizim amacımız burada güzel hayvanı seçmek değil, bizim için hepsi güzel ve değerli biz farkmdalık yaratmaya çalıştık” dedi. «İsmail ÖZYURT / Habertürk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir Yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 1 =

Yeniler

Köşe Yazıları