Jeff Longo, bir gün Florida’nın yakıcı sıcağında dışarıda gezinirken yol kenarında küçük bir tüy topağı fark etti.
Yıl 2013’tü ve Jeff hiç evcil hayvan büyütme tecrübesi olmamasına rağmen ufaklığı orada bırakmadı. Çok sağlıksız ve muhtaç görünüyordu.
Jeff bulduğu hayvanın ne olduğunu bile tam olarak bilmiyordu. Ama bir bebek olduğu kesindi ve Tampa’nın sıcağında oracıkta ölürdü.
İkili birlikte eve döndüler ve Jeff ufaklığa ‘Bisküvi’ adını verdi. İlk işi de Bisküvi’ye bol bol sevgi göstermek oldu.
Ama Bisküvi’nin tam olarak cinsini anlamak mümkün olmayınca Jeff çareyi internette araştırmakta buldu. Yeni arkadaşını nasıl en iyi şekilde yetiştireceğini bilmek iştemişti.
Önce Reddit’e giden Jeff, bir çok kötü yorumla karşılaştı ama onu yetiştiremeyeceğini söyleyenlere pek de aldırış etmedi.
İnternette yılmadan araştırmaya devam etti ve minik Bisküvi’sinin bir uçan sincap olduğunu öğrendi. Aslında ormanda yaşaması gereken Bisküvi annesi olmadan doğada hemen yırtıcılara yem olabilirdi.
Jeff’in artık onun annesi olması gerekiyordu. Doğada uçan sincaplara anneleri yaklaşık 2 buçuk ay kadar bakarlar.










