BARINAKTA BAHAR NEŞESİ…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

1361920700a9PL84M2xOKadıköy Belediyesi’nin Alaşehir’deki Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de “Bahara Merhaba Şenliği” düzenlendi. 
5 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen şenlikte hayvan severler ve çocuklar, bakım evindeki köpekleri gezdirdiler, sevdiler. 5 köpek, 2 kedi yavrusunu da sahiplendirerek, yeni evlerine uğurladılar. 
Kermes, yüz boyama gibi etkinliklerin yapıldığı, müzik dinletilerinin sunulduğu şenliğe, Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyeleri, daha önceden barınaktan hayvan sahiplenmiş aileler, İstanbul CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Bahara Merhaba Şenliği’ renkli görüntülere sahne oldu. 
İhsan Mete. barınak veteriner hekimleri ve diğer çalışanları ile hayvan sever gönüllüler katıldı. 
Şenlikte, sokak hayvanları sorununun çözümü için petshoplardan değil sahipsiz hayvan barınaklarından evcil hayvan edinmenin önemine vurgu yapıldı. Loyka Prodüksiyon’un yönetmeni Batu Akyol ve ekibinin projesi olan, 11 yıldır bakım evinden sahiplendirilen köpekleri konu alan belgesel çekimi de 3 ve 5 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. “Etkinliğe katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diyen Veteriner İşleri Müdürü Ali İhsan Mete, “Yoğun programına rağmen bizlerle olan Milletvekilimiz Kadir Öğüt’e özel olarak teşekkür ediyoruz. Bakım evimizi gezen vekilimiz ‘Sahiplenin’ etkinliğimize destek verdi. Belgesel çekimi için yıllar sonra bakım evine gelen Tarçın, Boncuk, Kahve, Zeytin, Aristo, Lady, Suschi, Melek ve Hera’ya aileleriyle uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz. Yıllar sonra onları bu şekilde sevgi dolu ve sağlıklı görmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + 13 =

Yeniler

Köşe Yazıları