ÇANDARLI BAKIM EVİ…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

551764_587396064619667_692342734_n (1)Yıl 2013 Ocak ayından başlamak üzere Mart ayına kadar belirli periotlarla aralıksız devam eden katliam. 
Bu katliamlar en yakın geçmişimiz. Görüldüğü üzere Çandarlı son yılda bu katliamlarla duyurmuştur adını. 

Yani bir başka deyişle, Çandarlı sokak hayvanları yılda iki kez katliam yaşamaktadır. Çandarlı Belediye sınırlarında” sistematik bir hal alan yaşam hakkı ihlallerine son verilsin” düşüncesinden yola çıkarak .tutsak edilip ölüme terke dildiği bir barınak formatm da değil, yürürlükteki yasaya uygun olan ve onların Rehabilite edilip .

sosyal ve uyumlu olanların aşıları, tedavileri, kısırlaştırmaları yapıldıktan sonra, alındıkları çevreye geri bırakılması veya uygun ailelere sahiplendirilmesi ve ancak agresif, hasta veya yavru, hamile ve yeni yavrulu hayvanların bakımevinde bakılmaları sağlayacak bir rehabilitasyon merkezi oluşturmaktır. 
Bakımevi çalışmalarının en önemli sorunlarından biri Mart 2014’den sonra beldemizin mahalle olmasıdır. 
Belediyemizin bakımevi arazisi vermek dışında, başka bir destek sağlayamaması buna bağlı olarak yeterli ödeneğin bulunmamasıdır. Amacımız bu sorunun önüne geçmek ve bakımevimiz için sürdürülecek çalışmalar için kendi giderlerini karşılayan bir bakımevi oluşturmaktır. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × two =

Yeniler

Köşe Yazıları