DFC Başarılı Satış Grafiği ile Yoluna Devam Ediyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

1. Ürün skalanıza ekleyeceğiniz yeni ürünler var mı?
Bu yıl ürün skalamıza İngiltere’den ithal ettiğimiz Molly konserve grubu dahil oldu. Konserve grubumuz Ezme Sardalya Ton Balıklı, Jöleli Dana Etli ve Jöleli Hindili Tavuklu çeşitleriyle sevimli dostlarımızın beğenisine sunuldu. Severek ve iştahla tüketilen bir konserve grubuna sahibiz. Özellikle içeriğindeki toplam et içeriği yüzdesi ve bitkisel ürünler ile kedilerin tüm besin ve su ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılarken aynı zamanda lezzetini reddedemeyeceği ve severek tüketeceği bir konserve yarattık.

2. DFC için dengeli ve kaliteli ürün sunmak neden önemli? Hangi referanslara dayanarak üretim gerçekleştiriliyor?
Dengeli ve kaliteli ürün sunmak önce pazar araştırması ile başlayıp, ürünün tasarımı ile devam eden, üretim süreçlerinin gelişimi ile sürdürülüp, ürünün fiziksel olarak yapımı ile hemen sonuçlanmayan; ancak pazara sunulup geri bildirim ile çevrimi tamamlanan bir süreç. Bu süreç aslında ürünün yaşamı boyunca da devam ediyor.
Tüm ürün grubumuzdaki ürünler, kedi ve köpeklerin günlük beslenme ihtiyacını tam olarak karşılayabilmek için yüksek kaliteli içeriğinden dostlarımızın tam olarak faydalanması hedeflenerek, ileri extruder teknolojisi ile üretiliyor ve mama formülleri uluslararası evcil hayvan sektöründe kendini kanıtlamış, seçkin beslenme uzmanları tarafından yapılıyor. Çok sevdiğimiz dostlarımız için son derece kaliteli bir mama üretmek doğal olarak görevimiz değil mi zaten. Bu sorumluluk duygusu ile hareket ediyor, her marka ve ürün üzerinde titizlikle duruyoruz.

3. Ürünlerinizin yurtdışına ihracatı söz konusu mu?
İhracat bizim için ilk sırada diyebiliriz. Hayat verdiğimiz markalarımızın ülkemiz dışında da kabul görmesi bizim için ayrıca gurur kaynağı. Şu anda Bulgaristan, İran, Malezya,Ürdün,Brunei ,Congo Cumhuriyeti gibi ülkelere ihracat yapıyoruz. Amacımız bunu daha fazla ülke sayısına çıkarmak. Görünen o ki yakın zamanda yeni ülkeler de eklenecek.

4. Veteriner kliniklerinin DFC ürünlerini tercih etme sebebi nelerdir? Hekimlerin desteğini aldığınızı düşünüyor musunuz?
Çok başlangıçta veteriner hekimlerimizle yerli mama olmamızdan kaynaklanan güven problemleri yaşıyorduk. Ancak öncelikle ürününüzü doğru tanıtmak, içeriğini hekime en iyi şekilde aktarmak, tedarik süreci ve bu zincirde en önemlisi her türlü sıkıntıda ürününüzün arkasında durduğunuzu göstermek önemlidir. Biz bunu başardık ve bugün hekimlerimizin tercihleri arasında yerimizi aldık.

5. DFC’nin pet sahiplerine güvenilir mama üretimi konusunda hangi taahhütleri veriyor?
Pet sahiplerini en çok düşündüren ve evcil hayvan bakımının en zorlu tarafı mama seçimidir. Çünkü kaliteli ve güvenilir bir mama seçmek evcil dostunuzun ömrü boyunca sizinle sağlıklı bir hayat sürmesinde en büyük etken.
DFC Pet olarak amacımız özenle seçtiğimiz hammaddeleri, üstün bir teknojiyle harmanlayıp tüm kedi ve köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürecekleri, yüksek kalitedeki mamaları üretmek. Bu sebeple ürün içerik ve besin değerleri dengesi optimum seviyede sağlanmıştır ve dostlarımızın günlük beslenme ihtiyaçlarını tam olarak karşılar. Böylece onları sağlıklı olarak geliştirdiği gibi, güçlü bağışıklık sistemi, sağlıklı sindirim sistemi, eklem sağlığı, deri ve tüy sağlığı, göz sağlığı gelişimine katkıda bulunur .

6. Müşterileriniz ile uzun vadeli ilişkiler kurmak için ne tür bir misyon edindiniz?
Tüm müşterilerimizle güven ve saygıya dayalı, uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen gösteriyoruz. Önceliğimiz onların istekleri ve sektördeki yenilikler. Bunlar birbirine paralel devam eden iki olgu. Pazara sürekliliği ve kalitesi yüksek ürünler sunmak önemli, onlara sağladığınız her türlü destek önemli. Ürünün kalitesinin yanında gerek pazarlama gerek fiyat koruma politikası, uzun vadeli ilişkilerin sırrı değil mi.

7. DFC, kedi & köpek sağlığını ve onlar için yürütülen sosyal sorumluluk projelerini ne derece önemsiyor?
Gençliklerinden yaşlılık dönemlerine kadar aktif olan evcil hayvanlar, vücutlarının en iyi şekilde işlev göstermesi için sağlıklı beslenmeye ihtiyaç duyarlar. Sadece evimizin içindeki dostlarımız değil, sokakta yaşam mücadelesi veren dostlarımız da bizim için önemli ve değerli. Bu sebeple düzenli olarak ziyaret gerçekleştirdiğimiz ve destek olduğumuz barınaklarımız bulunuyor.

8. DFC için sektörün gelişimini ve yenilikleri takip etmenin ve inovasyona yapılan yatırımların önemi nedir?
Türkiye’de, net olmamakla birlikte, büyük şehirlerde 14 milyon hanede evcil hayvan beslendiği tahmin ediliyor ve evcil hayvan pazarı her yıl yüzde 15 seviyelerinde büyüyor. Dolayısıyla sektörde fazla sayıda marka ve rekabet var. Böyle olunca yenilik ve kalite kaçınılmaz hale geliyor. Biz DFC olarak dünyada yapılan değişiklikleri de takip ediyoruz. Gerek ambalaj tasarımı, gerek ürün formulasyon farklılıkları, kısacası ürünlerimizle ilgili gerçekleştirdiğimiz her gelişim ve yenilik, sonuçta hem müşterilerimizi, hem son tüketicilerimizi hem de bizleri memnun ediyor .

9. Kısa ve uzun vadedeki planlarınızdan bahseder misiniz?
DFC olarak kısa vadede öncelikli hedefimiz ihracat ülke sayımızı fazlalaştırmak. Bunun için yabancı fuarlara ve organizasyonlara katılmaya hazırlanıyoruz.
Uzun vadede ise ambalaj tasarımlarımızla ilgili yeniliklere ve çeşitlerimizi fazlalaştırmaya yönelik çalışmalar yapmayı planlıyoruz .

10. Son olarak, sizin eklemek istediklerinizi dinleyelim.
Son olarak DFC Pet adına, bizlere sektörde farklı yanlarımızı anlatma, aktarma şansı verdiği için Pet Haber’e teşekkür ederiz .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + 16 =

Yeniler

Köşe Yazıları