Engelli Çocuklar Sokak Hayvanlarının Kulübelerini Boyadı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Engelli çocuklar, Yalova Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanları için hazırlanan kulübeleri boyadı.

Yalova Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kentte yaşayan engelli çocuklar için bir etkinlik düzenlendiği belirtildi.

Engelli çocukların Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde özel kıyafetler giyerek sokak hayvanları için hazırlanan kulübeleri boyadıkları duyurulan açıklamada, Belediye Veteriner İşleri Müdürü Erkut Ferhatoğlu’nın görüşlerine de yer verildi.

Etkinliği, engelli çocukların sosyal aktivitelerine katkı sağlamak ve sokak hayvanlarını korumak için yaptıklarını belirten Ferhatoğlu, “Özel çocuklarımızla güzel bir etkinliğe imza attık. Engelsiz Kafe’de çalışan özel çocuklarımızla birlikte bugün can dostlarımızın sıcak yuvalarını birlikte boyadık. Çocuklarımızın gönüllerinden geçen renklerle kulübeleri boyadılar ve sokak hayvanlarına olan duyarlılıklarını ortaya koydular.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları