Eos Veteriner Kliniği

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Adım Tarık Asım Özdal, 2007 İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunuyum. 6 senedir pet sektöründe çalışmaktayım. 2012 yılından beri Bahariye’de Eos Veteriner Kliniğinde çalışıyorum aynı zamanda sahibiyim.

eos veteriner kliniğiKlinik olarak İstanbul’da çoğu kliniğin verdiği hizmeti bizde veriyoruz. Bunun içinde Diagnostik tanı, veteriner diş hekimliği konusunda da Veteriner Hekim Efe Bey ile çalışıyoruz. Diagnostik tanı için yetersiz kaldığımız durumlarda uzmanlara danışıyoruz. Amacımız tanı amaçlı tedavi. Genelde bu protokolü izliyoruz. Yeni açılan bir klinik olduğumuz için kendimizi de daha iyisi için geliştiriyoruz.

Bahariye’de esas yoğunluk kedi üzerine. Çünkü gezdirme alanı çok olmadığı için insanlar genelde kedi besliyor. Hasta profilimiz genelde kedi üzerine ama tabi ki köpek de var.

Bizi en çok sıkan işlerden biri, veteriner hekimlerin kendi işlerinin dışında başka işler de yapıyor olması. Bunlardan biri pet ürünlerinin satışı.

Hayvan beslemek bir lükstür, insanların buna para harcayabilmesi için kendi gelirinin belli bir seviyede olması lazım ki, bize gelen hastanın maddi anlamda sıkıntı çekmemesi gerek, bu sadece bizim sektörümüzde değil Türkiye’nin ekonomik sistemin kaynaklı herkeste olan bir durum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − 11 =

Yeniler

Köşe Yazıları