Sponsorlu Reklamspot_imgspot_img

Evcil hayvan sektöründen B2B mobil teknolojiye yatırım

Tarih:

Evcil hayvan malzemeleri sektöründe 40.yılını dolduran TISERT, geçtiğimiz yılın sonunda akıllı telefon uygulamasını kullanıcılarla buluşturdu.

Teknolojinin etkisini hayatımızın her noktasında hissettiğimiz bu günlerde pet sektörü de mobil uygulamalar ile gündeme gelmeye başladı. Genellikle son kullanıcıya hitap eden alışveriş sitelerinin uygulamaları hızlıca yayılırken bu durum tedarik zincirinin diğer halkalarına henüz yeterince yerleşmiş değil. B2B yani işletmeler arası ticarette, pet sektöründe klasik yöntemler başı çekmeye devam ediyor.

TISERT’in yayınladığı bu yeni mobil uygulama hem IOS store hem de Google Play store’da arama kısmına “tisert” yazıldığında ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamada firmanın portföyündeki tüm ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgiler, broşürler ve kataloglar yer alıyor.

Konu ile ilgili, Satış ve Pazarlama Yöneticisi Selçuk Sert, “Tamamen web tabanlı olduğu için telefonda yer kaplamayacak olan mobil uygulamamızı 2017 yılında müşterilerimizin kullanımına sunduk. Şu an uygulamayı aktif bir şekilde kullanıyoruz ve kullanıcılardan aldığımız yorumlar da çok olumlu” dedi.

Selçuk Sert açıklamasına “Uygulamamız tüm kampanyalarımız, indirimlerimiz, yeni ürünlerimiz ve stoklarımızla ilgili haberlerin anında kullanıcıların telefon ekranına düşeceği şekilde tasarlanmıştır. Bu şekilde bayilerimizle iletişimimizi daha etkili ve verimli hale getirmeyi başardık. Bu uygulama öncelikle bayilerimize hitap etmektedir ancak ürünlerle ilgili bilgi almak isteyen herkese açıktır” şeklinde devam etti.

 

Pet Haber Gazetesi
Pet Haber Gazetesihttps://petgazete.com
Pet Haber Gazetesi 2012 yılından itibaren pet sektörünün ilk ve tek profesyonel yayını olmuştur. O tarihten itibaren de dijital ortamda değerli okuyuculara ulaşabilmek adına petgazete.com adresinden yayına başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

E-Bülten

spot_imgspot_img

Popüler

İlginizi Çekebilir
İlgili Haberler

Uluslararası Şampiyonluktan Bir Ekol Yaratmaya: My Perry Pet’in Başarı Hikâyesi

1. Pet kuaförlüğü mesleğine nasıl başladınız ve My Perry...

İzmir’de Spor ve Dostluk Parkura Çıkıyor: IRON DOG 2026 Programı Açıklandı

İzmir, insan ve köpek dostluğunun sınırlarını zorlayan heyecan dolu...

Kedi Dünyasının Nabzı International Cat Show’da Atıyor

1 Doğuş Hikayesi ve Tutku Merhaba ben Serkan Erman. Türkiye...

Bilimsel Yaklaşımla Evcil Hayvan Sağlığında Güvenilir Çözümler

1 Anivo Pet’in kuruluş hikayesi Anivo Pet, evcil hayvanların yaşam...