WİN-PET, PETZOO TÜRKİYE FUARI’NDA YERİNİ ALDI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
‘‘Hastayım ama mutluyum. Çünkü Win-Pet Var!’’
‘‘Hastayım ama mutluyum. Çünkü Win-Pet Var!’’

WİNPET’in kurucusu Emirhan Yaramancı Petzoo Türkiye’ye ne şekilde hazırlandıklarına, fuar günleri boyunca etkinliklerinin ve Fuardan beklentilerinin neler olduğuna ilişkin sorularımızı yanıtladı.

Firmanız hakkında kısaca bilgi verir misiniz?

WİNPET Medikal bir AR-GE firmasıdır. Ürünümüz olan WİN-PET’i geliştirerek ticarileştirebilmek amacıyla ve KOSGEP desteklerinden faydalanabilmek için Mayıs 2015 tarihinde şahıs firması olarak kurulmuştur. Ancak Veteriner Hekimlik mesleğinde 23 yılı geride bırakan şahsım, 10 yıldır GÜVENVET Vet.Ltd.Şti. olarak aktif ticaret ile uğraşmaktayım.

Firmanız Petzoo Türkiye – 5. Evcil Hayvan Ürünleri Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’na ne şekilde hazırlandı ve fuar günleri boyunca etkinlikleriniz neler olacak?

Firma olarak, 5.PETZOO Hayvan Ürünleri ve Aksesuarları Tedarikçi Fuarına ilk defa katılıyoruz. Kurumsal kimliğimizi yansıtacak olan standımızda yardımcı personellerimiz ile birlikte öncelikle ürünümüz WİNPET Gövde Aparatını ziyaretçilerimize tanıtmak, stantımızı ziyaret eden misafirlerimize ikramda bulunmak gayretinde olacağız. Ürünümüzün canlı petler üzerinde sergilenmesi yönündeki çalışmalarımız da devam etmektedir. Büyük bir yenilik olan WİNPET’e yazılı ve görsel basının şimdiden yoğun ilgisi de vardır.

Uluslararası Petzoo Türkiye Fuarı’ndan beklentileriniz nelerdir?

Biz PETZOO ile ürünümüzü son tüketici olan hayvan dostlarına ve aracı kurumlara duyurmayı planlıyoruz. Ulusal basının da yoğun ilgi göstereceğine inandığımız Fuar süresince gerek meslek sektöründen uygulayıcı hekimlerin ürünü tanımaları ve gerekse son tüketicilerin böyle bir üründen haberdar olmaları bizim için büyük bir kazanım olacaktır.

Pazarlama noktasında firmamıza ivme kazandıracaktır. Satış konusunda da kısa vadede geri dönüşlerin çok güçlü olacağına inanıyorum.

PET HABER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 + four =

Yeniler

Köşe Yazıları