Hayvan barınağına silahlı saldırı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kırklareli’de hayvan barınağına giren Erdil A. ateş açtı. Şans eseri yaralanan hayvan olmazken, barınakta bulunan gönüllüyü de tehdit eden şüpheli yakalandı.

silahli-saldiri-7948143Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yaşayan Gökçer Korkmaz (34), turizmcilik mesleğine ara vermesinin ardından kendisini sokakta yaşayan hayvanlara adadı. Annesi ile birlikte oturduğu bahçeli evini adeta hayvan barınağına çeviren Korkmaz, yaklaşık 300 sokak hayvanına sahip çıkarak, hayvanseverlerin de desteğiyle onlara bakmaya başladı. Korkmaz’ın başvurusu üzerine Babaeski Belediyesi Filamingo Caddesi’nde sokak hayvanları için geçici barınak oluşturdu. Gökçer Kokmaz, yaklaşık 70 hayvanın bulunduğu barınakta da gönüllü olarak, hayvanların bakımını üstlendi.

‘Seni de vururum’
Hayvanların bulunduğu barınağa önceki gece otomobille gelen Erdil A., üzerindeki silahla hayvanların üzerine 3 el ateş etti. Kurşunlar, şans eseri hayvanlara isabet etmezken, silah sesi üzerine bulunduğu odadan dışarı çıkan Korkmaz, ateş açan Erdil A.’nın yanına giderek, “Niye ateş ediyorsun?” diye tepki gösterdi. Korkmaz, saldırganın tabancayı doğrultarak kendisini tehdit ettiğini söyleyerek, “Bana ‘Fazla konuşma seni de vururum’ diyerek küfür ve hakaretler etti. Bir süre tartıştıktan sonra olay yerinden otomobiliyle kaçtı. O anlarda çok korktum, bana da ateş edebilirdi” dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri incelemede bulunduktan sonra, ateş açan kişiyi otomobilin plakasından belirleyerek gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Milliyet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × five =

Yeniler

Köşe Yazıları