Hayvan Hakları İçin Savaşıyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Manisa’da 10 yıl önce sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanları korumak amacıyla harekete geçen Reyhan Elbirliler Hayvanları Koruma Derneği Manisa Şubesi’ni kurdu. Gönüllülerle güç birliği yaptıklarını ifade eden Elbirliler sevimli dostların hakları için mücadele ettiklerini kaydetti.

ÇOCUKLUK TUTKUSUreyhan elbirliler

Ege Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan ve çocukluğundan itibaren hayvanlarla iç içe yaşayan Reyhan Elbirliler 2003 yılında Hayvanları Koruma Derneği Manisa Şubesi’ni (HAKDEM) kurdu. Kentte sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanları korumak amacıyla kolları sıvayan Elbirliler hayvan severleri biraraya toplayarak önemli işlere imza attı. Elbirliler dernekleşmeleriyle birlikte başladıkları hayvan hakları mücadelesini gönüllülerle birlikte sürdürdüğünü belirtti.

YALNIZ BIRAKMIYOR

Manisa Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nin de kurulmasına öncülük eden Reyhan Elbirliler 2006 yılında eski Belediye Başkanı Bülent Kar ile anlaşarak hayvan barınağını hizmete açtıklarını söyledi. Gönüllü hayvanseverlerle birlikte barınaktaki hayvanları yalnız bırakmadıklarını eksiklikleri giderdiklerini ve haklarını koruduklarını belirten Elbirliler kötü muamele gören canlılarla ilgili gelen ihbarlar karşısında da hemen harekete geçtiklerini ifade etti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 − four =

Yeniler

Köşe Yazıları