Örnek Olacak Yabancı Şevkati

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Örnek olacak yabancı şefkati Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezindeki barınakta bulunan yaklaşık 260 köpeğin daha iyi şartlarda yaşamasmı isteyen ingiliz uyruklu hayvanseverler harekete geçti.
İlçede yerleşik yaşayan 10 İngiliz, kampanya başlatarak köpek barınağı yararına etkinlikler düzenledi.
Etkinliklerden 6 bin lira gelir elde eden yabancı hayvanseverler, barınak için gerekli malzemeleri satın aldıktan sonra, kendileri de kazma ve küreklerle çalışarak yenileme çalışmalarına başladı.
Yapacakları yenilemenin sayılan her geçen gün artan hayvanlar için yeterli olmayacağını anlatan ingilizler, Marmaris Hayvanları Koruma Demeği aracılığıyla Marmaris Belediyesi’ nden yardım istedi. Barmağa gelerek Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Suna Ak ve ingilizlerle görüşen belediye yetkilileri, hayvanseverlerin talepleri doğrultusunda bir hafta içerisinde barınakta sundurma ve ahşap kulübelerin yapılacağını söyledi.
Dernek Başkanı Suna Ak, gazetecilere yaptığı açıklamada, İngiliz uyruklulara gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederek, aynı duyarlılığı Marmarislilerden de beklediklerini kaydetti.
İngiliz hayvanseverlerden Helen Kingman ise bannaktaki köpeklerin daha iyi koşullarda yaşaması gerektiğini, bannaktaki hasta köpekleri evlerine götürerek tedavi ettirdiklerini anlattı. (AA)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =

Yeniler

Köşe Yazıları