PATİLİ DOSTLARA ‘’İŞ’’TEN DESTEK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

İş dünyası 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanları için seferber oldu. Pek çok firma patili dostlar için yardım ve kampanya başlattı.Cheetos, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğiyle 7 bölgeden 7 ilde bakımevlerine ameliyathaneler kuracak. Tüketiciler kasım ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında her Cheetos ile HAYTAP’a destek vermiş olacak. Kampanyanın önemli bir ayağını da bakımevlerindeki sokak hayvanları için ha

Tanıtım toplantısı PepsiCo Türkiye Yiyecek Kategorisi Pazarlama Direktörü Osman Dilber, HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat ve oyuncu ve hayvan sever Eda Ece tarafından gerçekleştirildi. Dilber, “Cheetos olarak hedefimiz HAYTAP ile uzun soluklu bir iş birliği kurmak ve sokak hayvanlarının yaşamlarında fark yaratmaktır. Bu yönde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mama bağışı

Kurulduğu günden bu yana her yıl Dünya Hayvanları Koruma Günü özelinde sokak ve barınak hayvanları için mama toplayan Getir, hedefini büyüttü. 6 yılda 100 ton mama toplamayı başaran Getir’in bu yılki hedefi ise 150 tona denk gelen 1 milyon kap mamayı toplamak. Aras Kargo’nun ‘Doğa Dostu Araslar’ platformu, Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) ile birlikte sahaya çıkarak yaşam mücadelesi veren yüzlerce sahipsiz köpeğe mama takviyesi sağladı.

Amazon, hayvan severlere 2-8 Ekim tarihleri arasında petshop ürünlerinde yüzde 35 indirim sağladı. Hepsiburada, afet bölgelerindeki hayvanlara destek için “Haydi sen de destek ol senin adına ihtiyaç bölgelerine ulaştıralım” diyerek başlattığı yardım kampanyasını sürdürürken, 1-9 Ekim tarihleri arasında petshop kategorisinde indirim sağlıyor.

KAYNAK: MİLLİYET

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − fourteen =

Yeniler

Köşe Yazıları