PETZOO ANKARA Online Ziyaretçiye Açıldı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Uluslararası evcil hayvan ürün, malzeme ve aksesuar tedarikçileri fuarı PETZOO ANKARA’ya özel oluşturulan websitesi online ziyaretçiye açıldı

Türkiye’nin en büyük evcil hayvan ürünleri fuarı PETZOO 4 yıl sonra yeniden Ankara’da düzenleniyor. 2018 yılında 2.si düzenlenen fuar, bu yıl da Altınpark Anfa’da ziyaretçileriyle buluşacak.  Organizasyon, yeni ürün, hizmet ve konuşmacılarıyla evcil hayvan ürünleri sektörünün geleceğine ışık tutacak.

Fuar, 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Ulusal Fuarcılık tarafından düzenlenecek.  PETZOO Ankara 2018 yılında 52 yerli ve yabancı firmanın katılımı ve 32 il ile 6 ülkeden 12.872 ziyaretçi ile gerçekleşmişti. Ankara’ya 22 dış hat ve haftalık 56 frekansa direkt uçuşun olması ayrıca civar şehirlerden de hava ve karayoluyla sağlanabilen ulaşım şehri fuarlar için cazip kılıyor. Düzenlenen pet fuarlarında yüzlerce marka ve binlerce ürün tanıtımının yanı sıra son tüketicinin de bilgilendirilmesi sağlanıyor.

“Evcil Hayvanlara Dair Her Şey…” mottosuyla yola çıkan PETZOO Fuarları’nda 220 binden fazla yerli ve yabancı ziyaretçiye ulaşıldı. PETZOO Ankara’nın bu fuardaki hedefi yaklaşık 20 bin profesyonel ve son tüketiciye ulaşmak. Fuar sektör firmaları dışında kamu ve sivil toplum örgütlerinin üst düzey yöneticilerini de ziyaretçi olarak ağırlayacak.

Fuar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve ücretsiz online davetiyenizi almak için PETZOO ANKARA websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir Yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen − 12 =

Yeniler

Köşe Yazıları