Sokak hayvanları için kısırlaştırma kampanyası

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Hasta, Çevre, İnsan ve Hayvan Hakları Koruma Derneği (HAÇHİDER) Aydın İl Temsilciliği, kısırlaştırma kampanyası başlattı.

HAÇHİDER Aydın İl Temsilciliği görevine getirilen Şehnaz Kasaplar, konuyla ilgili olarak Didim Kaymakamı Mehmet Türkoz, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Veterinerler Odası Didim Temsilcisi Yaser Aykut’la yaptığı görüşmelerde kısırlaştırma kampanyasına destek istedi. Ülkemizin ve dünyanın yaşamış olduğu Covid-19 sürecinde sokak hayvanları bakım evleri ve rehabilitasyon merkezlerinde hizmet kısıtlamasından dolayı yüksek oranda kedi ve köpek üremesi gözlenmesi üzerine, Didim’de kısırlaştırma için kampanya başlatıldı.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Kampanyayla ilgili olarak Şehnaz Kasaplar, “Ülkemizin ve dünyanın yaşamış olduğu Covid-19 sürecinde sokak hayvanları bakım evleri ve rehabilitasyon merkezlerinin hizmet kısıtlamasından dolayı, özellikle sıcak bölgelerde, yüksek oranda kedi ve köpek üremesi olmuştur. Kontrol dışı olan üremeler çoğu insanı rahatsız etmiş olup özellikle yavru ölümleri bizleri çok üzmüştür. Didim başta olmak üzere bu kampanyaya destek arayışımıza, Didim’deki 7 veteriner kliniklerinden ücretsiz kısırlaştırma desteği aldık. Didim’deki bu veteriner klinikleri 150 ve üstünde sokak hayvanının ücretsiz kısırlaştırma talebimize büyük bir istekle onay vermişlerdir, kendilerine minnettarız. Kampanyamızın başlamasında desteğini esirgemeyen Didim Kaymakamı Mehmet Türkoz, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Veterinerler Odası Didim temsilcisi Yaser Aykut’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: sesgazetesi.com.tr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları