Sponsorlu Reklamspot_imgspot_img

Tatilciler evcil hayvanlarını doğaya bırakıp gidiyor

Tarih:

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Sezgin Akay Abant Tabiat Parkı’na gelen tatilcilerin beraberinde getirdikleri kedi ve köpekleri yanlarında götürmeyerek burada bıraktıklarını söyledi.

Akay yaptığı açıklamada Abant’a gelen tatilcilerinin yanında getirdikleri kedi ve köpeklerini bakamadıkları için dönüşte doğaya salarak gittiklerini anlattı. Abant’tan her hafta tatilciler tarafından bölgeye bırakılan yaklaşık 50 köpeği toplayarak belediyenin hayvan barınaklarına teslim ettiklerini anlatan Akay “Sürekli topluyoruz. sonra bir bakıyoruz üç gün sonra Abant’ta yeniden o kadar köpek var” şeklinde konuştu.

Pet Haber Gazetesi
Pet Haber Gazetesihttps://petgazete.com
Pet Haber Gazetesi 2012 yılından itibaren pet sektörünün ilk ve tek profesyonel yayını olmuştur. O tarihten itibaren de dijital ortamda değerli okuyuculara ulaşabilmek adına petgazete.com adresinden yayına başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

E-Bülten

spot_imgspot_img

Popüler

İlginizi Çekebilir
İlgili Haberler

Vegan Evcil Hayvan Maması Markası Omni, 11 Milyon Sterlinlik Yatırım Aldı

İngiliz vegan evcil hayvan maması şirketi Omni, IW Capital...

Closer Pets, Sunday Times’ın 2026 Yılının En İyi Çalışma Yerleri Listesine Dahil Edildi

Surrey merkezli evcil hayvan teknolojisi üreticisi, küresel kıyaslama ölçütlerini...

Samsung’dan Evcil Hayvan Sahiplerine Yapay Zeka Desteği

Samsung, Galaxy AI teknolojisini evcil hayvanlara taşıyarak önemli bir...

Kağıthane’de Dev Yaşam Merkezi: “Can Dostlar Ofisi” Açıldı

Kağıthane Belediyesi'nin sokak hayvanlarına yönelik hayata geçirdiği "Can Dostlar...