Tüm patiler ve yasam hakları için…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

 pedigree-festival-hayvan-kopek-mklFestival Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Veteriner Hekimler Odası ve Antalya Hayvan Dostları Derneği desteğiyle düzenleniyor. Türkiye’ne en eğlenceli evcil hayvan festivali iddiasına sahip Pati-Fest Antalya sorumlusu Şeyda Akyıldız, organizasyonun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk çalışması olarak ortaya çıktığını söyledi. 
Canlılara yaşama hakkı Festivalin tüm

canlılarının yaşam hakkına saygı duyan herkese açık bir etkinlik olduğunu kaydeden Akyıldız, “Tüm canlılara doğal ortamlarında bir uyum ve mutluluk içinde yaşayabileceğini göstermek ve bunu çevremize yaymanın ancak bir şenlik ortamında mümkün olabileceğini düşünerek yola çıktık” dedi. Konyaaltı Beach Park’ta iki gün devam edecek festival alanı midilli atlarından, insanlarını sadık dostları köpekler, kediler için özel olarak düzenlenecek. 

Sahiplendirme standardı İçinde aynı zamanda barınak hayvanlarını sahiplendirme standının da bulunacak şenlik alanında mama ve su alanları, eğitim, yarışma alanları ve podyum bulunacak. Festival boyunca farklı günlerde sahibiyle uyumlu yürüyüş, özel parkur içinde ailelerle zamana karşı yarış, sahibine en çok benzeyen pet ve özel yetenek yarışması düzenlenecek. Hayvan sağlığı, hayvan psikolojisi konularında seminer ve workshopların da düzenleneceği iki günlük festivalde pet kuaförleri de kendi arasında yarışacak. 

Ünlüler katılacak Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmeti vereceği festivalde Nuri Alço, Nasuh Mahruki, Sümer Tilmaç, Berna öztürk, Berna Arıcı gibi ünlü isimler de yarışmalarını jürisinde yer alacak. Konyaaltı Beach Parktaki festivalde 25 Mayıs Cumartesi akşamı sanatçı Sıla sahne alacak. Festivalini kapanışını ise ünlü sanatçı Volkan Konak konseriyle yapılacak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =

Yeniler

Köşe Yazıları