TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ’NDE YÖNETİM DEĞİŞTİ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nde yönetim değişti. Seçimi, İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan’ın öncülüğündeki ‘Meslekte Uyanış Platformu’ kazandı.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 50 Büyük Kongresi, hafta sonu Ankara’daki özel bir otelde yapıldı. Veterinerler, birliğin yeni merkez konseyini belirlemek için bugün oy kullandı. Çarşaf listeyle yapılan seçimi, Prof. Dr. Murat Arslan’ın öncülüğündeki ‘Meslekte Uyanış Platformu’ kazandı. Meslekte Uyanış Platformu, yedi kişiden oluşan merkez konseye beş isim sokmayı başardı.

Arslan’ın yanı sıra Prof. Dr. Murat Fındık, Melike Baysal, Taner Canbulut, Türkay Berberoğlu, Meslekte Uyanış Platformu’nun listesinden seçilirken birliğin eski başkanı Ali Eroğlu ile Enes Gazi Atıcı da yönetime girdi.

Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra kürsüye çıkan Prof. Dr. Murat Arslan, katılan ve oy kullanan delegelere teşekkür ederek, “Delegenin iradesi ne diyorsa bizim ona uymamız gerekir. Delege, ‘Birlikte olun, birlikte yönetin demişti’ daha önce. Şimdi de aynı şeyi söyledi. Seçilen kim olursa olsun herkesin, aktif olarak görev yapan herkesin destek vermesi gerekiyor. Bu mesleği ayağa kaldırmamız için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Kaynak: ANKA HABER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen − eleven =

Yeniler

Köşe Yazıları