Sponsorlu Reklamspot_imgspot_img

Yaralı Leylek Yavrusu İçin Seferber Oldular

Tarih:

İzmir’in Tire İlçesi Kırtepe Mahallesi’nde elektrik direğine yuva yapan leylek yavrusunun yaralı ayağı için mahalle sakinleri seferber oldu.

Yaralı yavru leyleğin haline acıyan mahalle sakinleri Tire Belediyesi’ni arayarak yardım istediler. GEDAŞ ekipleri ile temasa geçen belediye yetkilileri olay yerine gelerek yavru leylek için operasyon başlattı. İlk olarak güvenlik önlemini alan GEDAŞ ekipleri mahallenin enerjisini kesti. Ardından merdivenli araçla direğe çıkan ekipler yaralı leyleği alarak belediye ekiplerine teslim ettiler. Yaralı leylek Tire Belediyesi hayvan barınağında yapılacak tedavinin ardından tekrar yuvasına bırakılacak.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kırtepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Elibol, “Biz bu durumu yavrular büyüyünce öğrendik. Kahvede oturan vatandaşlar leyleğin çırpındığını görmüşler. Yetkililere haber verdik sağ olsunlar geldiler. İnşallah sağlığına kavuşur ve yuvasına döner.” dedi.

Pet Haber Gazetesi
Pet Haber Gazetesihttps://petgazete.com
Pet Haber Gazetesi 2012 yılından itibaren pet sektörünün ilk ve tek profesyonel yayını olmuştur. O tarihten itibaren de dijital ortamda değerli okuyuculara ulaşabilmek adına petgazete.com adresinden yayına başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

E-Bülten

spot_imgspot_img

Popüler

İlginizi Çekebilir
İlgili Haberler

Zoomark Fuarında Yeni Beyond Bölgesi

Gelecek yılki Zoomark fuarında, evcil hayvan kaybı ve sonrasındaki...

Uzaktan Veterinerlik Danışmanlığı Alan Avustralyalıların Sayısı Önemli Ölçüde Arttı

Avustralya Evcil Hayvan Sigortası şirketi, son 12 ayda tele-veterinerlik...

Sürüngen Pazarında Dev Ortaklık: Monkfield ve Mazuri’den Stratejik İş Birliği

Birleşik Krallık sürüngen pazarının önde gelen toptancılarından Monkfield Reptile,...

Evcil Hayvan Sağlığında Yeni Dönem: Dr. Karen Becker İmzalı Eklem Takviyesi

Evcil hayvanların yaşlanmasıyla birlikte baş gösteren artrit, topallama, eklem...