Yeni Nesil Evcil Hayvan Takip Cihazı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Samsung’un hayatımızdaki önemli şeyleri kaybetmemek veya izlemek için sunduğu akıllı cihaz adeta hayat kurtaran özellikleriyle tüylü dostlarımızın güvencesi oluyor

SmartTag ve SmartTag Plus, takip etmek istediğiniz evcil hayvanınızın nerede olduğunu ve etrafını görüntüleyebiliyor, dilediğinizde sizi oraya yönlendiriyor.

Evcil hayvanınızın tasmasına takarak konumunu öğrenin

Cihazı, evcil hayvanınızı rahatsız etmeyecek şekilde tasmasına takmanız durumunda, tüylü dostunuz kaybolduğunda cihaz içeriğindeki SmartThings Find hizmetiyle konumu kolayca ve doğru bir şekilde tespit etmenizi sağlıyor. Ayrıca, UWB destekli akıllı telefonlarda bulunan ‘AR Finder’, kullanıcı dostu arayüzüyle size rehberlik ederek tüylü dostunuzun sizden ne kadar uzakta olduğunu gösteriyor ve sizi onun yanına doğru yönlendiriyor. Üstelik yaklaştığınızda sesli uyarı veriyor. Kullanılan BLE teknolojisi ve cihaz ağının gücü sayesinde konumlandırma kapasitesini daha da artırıyor, sizden çok uzakta olsa dahi evcil hayvanınızı harita üzerinde tespit edebilmenizi sağlıyor.

Tek bir pil ile aylarca süren kullanım süresi

Hiçbir şekilde SIM kart ihtiyacı duymayan ve her ay sabit ödeme gibi harcamaları olmayan cihaz, SIM kart takılmadığı için GSM şebekesi ile etkileşimde bulunmuyor. Bluetooth bağlantısının yanı sıra artırılmış gerçeklik (AR), geniş paylaşım ağı (UWB) gibi teknolojileri kullanması nedeniyle takip saatlerine göre daha az radyasyon yayıyor. Takip cihazları sürekli elektrik ihtiyacı duyduğu için şarj veya montaj gibi işlemler gerektirirken, bu cihaz tek pil ile aylarca kullanım süresi sunuyor.

Kaynak: Technopat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 + thirteen =

Yeniler

Köşe Yazıları