Avrupa’da Daha Çok Bilinen Bir Marka Olacağız!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Çetin Bey merhaba, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?
Çizgi Pet 2017 yılında iki ortaklı kurulmuş olup, sektörümüze hizmet vermeye çalışan iki marka distribütörlüğü ve kendi markalarını satan, genç ve dinamik ekibi ile sektöre hizmet veren bir firmadır.

Çizgi Pet ne zaman kuruldu?
Çizgi Pet bünyesinde 2 marka distribütörlüğü (Sandy-Cat’s Grey-Pet Line, Carnaval) ve kendi markalarımız olan Pro Clean kedi kumu, ve Pro One bakım ürünlerinin satışını gerçekleştirmekteyiz.

Hangi ürünlerin satışını gerçekleştiriyorsunuz? Ürünlerinizden bahseder misiniz?
Çizgi Pet olarak hem distribütörlüğünü yaptığımız markalar ve kendi ürünlerimizi Marmara’da yaklaşık 800 pet shop, veteriner klinikleri ve e-ticaret sitelerine satışını gerçekleştirmekteyiz.

Ürünlerinizi sadece veteriner klinikleri üzerinden mi temin edebiliyoruz?
Kendi markamız olan Pro One sağlık ürünlerimiz bulunmakta. Ürünlerimizde doğallık ve evcil hayvanlarımızın sağlığını önemseyerek yaptırtıyoruz. Toplam 16 çeşit bakım ürünümüz ile evcil hayvanlarımızın sağlığını ön planda tutuyoruz.

Web sitenizde evcil hayvan sağlığına dair ürünlerinizin olduğunu da gördük. Patili dostlarımız için hangi sağlık ürünleriniz var?
Önümüzdeki dönemde kendi markamız olan Pro One markamızın çeşitliliğini (Sodyum Bentonit Kedi Kumu ve Kuru Mama) ile birlikte çeşitlendirmeyi düşünüyoruz. Ekim ayındaki İstanbul fuarında markamızın yeni ürün çeşitliliğini müşterilerimizle buluşturmayı planlıyoruz.

İLERLEYEN ZAMANDA AVRUPA’DA DAHA ÇOK BİLİNEN BİR MARKA OLACAĞIZ!

Ürün çeşitliliğinize yeni eklenecek olanlar var mı?
Yaklaşık 35 Avrupa ülkesine Brand olarak ihracat gerçekleştiren Karakaya Bentonit firması ile Marmara’da Sandy ve Cat’s Grey markalarının distribütörlüğünü yapmaktayız. Önümüzdeki aylarda Avrupa’da da bilinen bir mama markasını da pet shop ve veteriner klinikleri ile buluşturmayı planlıyoruz.

Bildiğimiz kadarıyla dünyaca ünlü markaların bayilik faaliyetlerini de Çizgi Pet yürütüyor. Bu konuda neler söylersiniz?
Yukarıda da belirttiğim gibi yaklaşık 800 pet shop, veteriner kliniği ve e-ticaret sitelerinde ürünlerimizi nihai tüketicilerimizle buluşturuyoruz.

Röportaj: Demet İNCE
Röportaj Veren: Çetin ZENCİRCİ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları