Bu İşi Para Kazanma Dürtüsünden Önce, Dostlarımızın Daha Sağlıklı Beslenmesi İçin Yapıyoruz

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Yasir Bey merhabalar…

Sizi ve Yasir Ticareti’i tanıyabilir miyiz öncelikle?
1989 yılında aile şirketi olarak kurulmuş bir şirketiz. Yerel perakende zincir mağazalara hizmet veren Türkiye’nin tanınmış markalarının distribütörlüğünü yapan bir firma olarak faaliyet göstermekteydik ancak değişen pazar şartları ve talepler doğrultusunda 2016 yılında biz yani ikinci kuşağın yönetimi devralmasıyla bu kategoriye yatırım yapma kararı aldık.

Kısaca kendimden de bahsedecek olursam tüccar bir babanın oğlu olarak büyümenin bir avantajı olarak hızlıca iş hayatına atıldım. Deyim yerinde olursa işin içinde büyüdük diyebiliriz. Gençlik yıllarımın neredeyse tamamında şirketin tozunu yutarak, her kademesinde görev alma fırsatım oldu. Bir yandan üniversite eğitim hayatı bir yandan iş derken zaman biraz hızlı aktı. Ancak tam anlamıyla işi devralmamız 2015 yılı ocak ayı diyebiliriz.

Bado Pet Food diğer adıyla Bado Mamaları ne zamandan beri faaliyet göstermekte?
Süregelen iş hayatımızda yeni bir sektör arayışıyla ancak kendi tecrübemizi de birleştirebileceğimiz bir arayıştaydık. Uzun istişareler sonucunda bu kategoride yatırım yapıp elimizdeki hazır bulunan tecrübeyi aktardık ve 2016 yılı mart ayında Bado, Cango ve Pets clean markalarıyla tüm ürünlerimiz raflarda yerini almaya başladı. Şu anda 81 ilde 36 distribütörle  8000 civarı satış noktasında ürünlerimiz bulunmakta. 70’i aşkın çalışma arkadaşımızla hizmet vermekteyiz.

Bado Mamaları’nın ürünlerinden bahseder misiniz? Hangi kategorilerde ürünleriniz mevcut?
Kısaca bahsedecek olursak premium grupta Bado markasıyla kuru mama, yaş mama ve kuş yemi grubundan hizmet veriyoruz. Standart kalitede Cango markasıyla aynı şekilde kategoriler bulunmaktadır. Pets Clean hijyen kategorisi olarak kum ve çiş pedi gibi ürünlerimiz mevcuttur.

Mamaların içeriğinden bahseder misiniz?
Dostlarımızın her bir öğünde sağlıklı ve tam beslenebilmesi için en kaliteli hammaddeleri tercih ediyoruz.

Tüketiciler sizi neden tercih etmeli?
Çünkü biz öncelikli olarak yaptığımız işin sorumluluğundayız bu işi para kazanma dürtüsünden önce dostlarımızın daha sağlıklı besleme bilinci ile hareket diyoruz, mamalarımızı hazırlarken içindeki kaliteli hammaddeleri doğru karışım ve sürdürülebilir kalite ile hazırlıyoruz.

Bunların dışında içerisine bir tutam da sevgimizi koyduğumuzu söyleyebiliriz.



MAMALARIN HAZIRLIK AŞAMASINDA BESLENME UZMANLARINDAN YARDIM ALIYORUZ!

Bado Mamaları’nın hazırlık aşamasında beslenme uzmanlarından yardım aldınız. Mama üretimlerinizi bu doğrultuda mı gerçekleştiriyorsunuz?
Mamalarımızın üretimi ve hazırlanması sürecinde beslenme uzmanlarımızdan tutun, veteriner hekimlerimiz, kalite birimi ekip arkadaşlarımız ve alanında uzman danışmanlarımızdan destek alarak en iyi sonucu, en iyi lezzeti yakalamaya çalışıyoruz çünkü bu konu bizim için çok elzem bir konudur. Bu doğrultuda maliyetine bakmaksızın çok geniş bir yelpazede Ar-ge çalışmalarımız bulunmaktadır.

Üretimin her aşamasında veteriner hekim eşliğinde dünya standartlarında son teknoloji laboratuvarlarımızda kalite kontrollerini gerçekleştirerek satış noktalarına ulaştırıyoruz.

İhracat da gerçekleştiriyor musunuz?
Şirket vizyonumuz dünya genelinde satış ve dağıtım alanı olan lider markalardan biri olmaktır, bu bağlamda stratejik basamak hedefler oluşturup ihracat ekibi tarafından gereği yapılarak hali hazırda 24 ülkeye ihracatımız bulunmaktadır.

Eklemek istedikleriniz var mıdır?
Bu dünya döndüğü sürece, yaşam olduğu sürece küçük dostlarımız da bizlerle birlikte olacak ve birlikte yaşayacağız, onlar bizim yeri geldiğinde üzüntülerimizi paylaşarak azaltan dostlarımız, yeri geldiğinde sevinçlerimizi paylaşarak çoğaltan en iyi dostlarımızdır. Bu yüzden yapmış olduğumuz işin ticari boyutu bizim için ikinci hatta üçüncü sırada gelmektedir. Bizler ürettiğimiz mamalardan ettiğimiz geliri direkt yatırıma çevirerek, en iyi ve en sağlıklı mamalar hazırlamak ve dostlarımızın sağlıklı beslenmesini arzu etmekteyiz. Bu hassasiyetimizin  zamanla bizi bir dünya markası haline getireceğine inanıyor ürettiğimiz kaliteli ve sağlıklı mamalarımızı tüm dünyadaki dostlarımıza genç ve dinamik ekibimizle birlikte ulaştıracağımıza inanıyorum.

Röportaj: Demet İnce
Röportaj Veren: M.Yasir ARSLAN / Genel Müdür

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları