Barışık ve serenkökten ‘köpek kulübesisi’sözü…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

BARIŞIK VE SÜRENKÖK’TEN “KÖPEK KULÜBESİ” SÖZÜ Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Adana İnşaat Fuarı’nda stant açtı. 
Fuarın açılışında DOHAYKO standını ziyaret eden Adana Valisi Hüseyin Avni Coş,DOHAYKO Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık’la bir süre sohbet etti. 
Çıtırık, Vali Coş’u “Bir Kulübe Bir Can” kampanyasıyla ilgili bilgilendirdi. 
Vali Coş’un huzurunda Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık ve Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Siiıenkök’ten, 20’şer adet kulübe talebinde bulunan Nesrin Çıtırık. her iki başkandan da olumlu yanıt aldı. 
Kış mevsiminde soğukta, açıkta kalan hayvan sayısının düşünülenden çok daha fazla olduğunu kaydeden Çıtırık, “Hem barınaktaki, hem de dışarıdaki hayvanlar için kulübe kampanyası başlattık. Onların da başlarını sokabilecekleri, sığınabilecekleri bir yer olsun istedik. Kurum, kuruluş ve belediyelerle görüşme halindeyiz. Kampanyamıza destek bekliyoruz.” Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’la birlikte stantları gezen Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Siirenkök’le, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık’tan 20’şer adet kulübe talebinde bulunan Çıtırık, isteğine iki başkandan da olumlu yanıt aldı. Çıtırık, “Bakım evlerimizde eksikler var. İl Hayvanları Koruma Kurulu’na Sayın Valimiz başkanlık yaparsa, belediye başkanlarımız toplantılara gelir ve eksikler konusunda mesafe alırız. 
Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’un bu konudaki samimi ve içten duyarlığı bizleri çok mutlu ediyor” dedi. 
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da bakıma ve yardıma muhtaç sahipsiz hayvanların korunması gerektiğini belirterek, DOHAYKO’nun bu konudaki çalışmalarını takdir ettiklerini söyledi ve DOHAYKO’ya destek olacaklarını ifade etti.(İHA)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − twelve =

Yeniler

Köşe Yazıları