Buz Üstünde ‘Mükemmel’ Köpek

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

LasVegas’ın 8 Yaşındaki Buz Pateni Köpeği Benny, Ulusal Mükemmellik Ödülü Kazandı

LasVegas’ta Labrador cinsi 8 Yaşındaki köpek Benny, yakın zamanda T-Mobile Arena’daki Golden Knights hokey maçlarında gösterdiği performansla adını duyurdu. Özel patenleriyle izleyenlerin gözlerini kamaştıran popüler köpek Benny bu yıl Amerikan Kennel Kulübü’nün Köpeklerde Mükemmellik Ödülü’nü (ACE) almaya hak kazandı.

CherylDelSangro’nun sahibi olduğu Benny, NHL’ninLasVegas Altın Şövalyeleri ve çeşitli yerel hayır kurumlarıyla yaptığı çalışmalar nedeniyle Amerikan Kennel Kulübü’nün 2021 Örnek Arkadaşı seçildi.

Benny’in serüveni DelSangro’ya köpeğinin Altın Şövalyeler için düzenlenen tezahürat videosuna katılıp katılmayacağını soran fotoğrafçı RickVierkandt ile başladı. Klipte, Benny ağzında bir hokey sopası tutuyor ve diskleri kovalarken buzun etrafında zıplıyordu. Benny bu videodan kısa süre sonra kendini buzun üzerinde buldu. DelSangro, Benny’ye özel bir paten de tasarladı.

İlk kez paten kaymasından bu yana etkileyici bir ilerleme kaydeden köpek, engelli bireylerle buz pateni etkinlilklerine katıldı . DelSangro, köpeğinin engelli çocuklarla birebir etkileşime girdiğini ve ne zaman heyecanlanıp ne zaman nazik olunacağı konusunda “inanılmaz bir farkındalığa” sahip olduğunu söyledi.

DelSangro: “Nasıl kaydıklarını yargılamadığını veya umursamadığını biliyorlar, sadece onlarla birlikteyken ne kadar heyecanlı ve mutlu olduklarını görüyor.” Dedi.

Kaynak: People

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 4 =

Yeniler

Köşe Yazıları