Çeşme’de Pet’li Tatil Sezonu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Pandemiden karlı çıkanların en başında evcil hayvanlar geliyor. Çünkü kapanma döneminde onların arkadaşlığının kıymetini daha iyi anladık. Şimdi can dostlar bu arkadaşlığın tadını plajlarda çıkarıyor.

Evcil hayvanlar daha önceleri oteller ya da işletmeler tarağından kabul edilmiyordu. Bu yüzden de pek çok kişi patili dostlarını evde ya da hayvan otelinde bırakmak durumunda kalıyordu. Hatta bırakacak yer olmadığı için tatile gidemeyenler bile vardı. Ancak bu yaz evcil hayvanıyla tatil yapanların sayısında büyük bir artış var. Çünkü pek çok işletme artık hayvan dostu olmakla ün yapıyor.

GECE GÜNDÜZ BİRLİKTE

Yaz dönemini Çeşme’de geçirenlerin büyük bir kısmı da tatillerini evcil hayvanlarıyla birlikte yapıyor. Köpeklerini yanlarından ayırmayan pek çok kişi, beachlere bile onlarla gidiyor. Kimi kucağında gezdirirken, kimi de denize can dostlarıyla birlikte girip serinlemeyi veya oynamayı tercih ediyor.

Sudan pek hoşlanmayan ve zorla denize sokulan bazı köpekler ise karaya çıkmak için büyük mücadele verirken komik görüntülere de sahne oluyor. Enerjisini atmak isteyen köpeklerin tercihi ise mekanların plajında sahipleriyle kovalamaca oynayarak spor yapmak oluyor. Akşamları Alaçatı’yı dolaşan hanımlar, cüzdan boyutunda olan özel cins köpeklerini çantasında gezdiriyor. Sevimli dostlarından uzak kalmak istemeyen hayva severler, gece gündüz onlarla birlikte vakit geçirmekten hayli mutlu görünüyor.

Kaynak: Yeni Asır 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları