DOHAYKO’nun Şanlıurfa’dan misafirleri var…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

do_1Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO), hayvanlara değer verilmesi, onların daha iyi şartlarda barınması, hayvanlara kötü muamele ve işkencenin önlenmesi için çalışmalarını ülke genelinde sürdürüyor. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, DOHAYKO Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık’ı arayarak, “Köpekler için hastanelerden de yemek teminine başladık. Yeni bir eleman görevlendirdik ve yeni yemek kapları alındı. 
Ben aç kalırım, onları aç bırakmam” diyerek, Adana’ya bir ekip gönderdi. 
Şanlıurfa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Şahin Apaydın ve beraberinde heyet HAYTAPBaşkan Yardımcısı ve DOHAYKO Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık’ı ziyaret etti. DOHAYKOGenel Merkezi’nde gerçekleşen uzun süreli sohbet ve bilgi alışverişinde, Çıtırık, bir hayvan barınağının ne şekilde inşa edilmesi ve donatılması gerektiği konusunda örnekler aktardı. Ardından Adana Büyükşehir Belediyesi-DOHAYKO Hayvan Barınağı’na gidildi. Barınağı gezen Apaydın, “Şanlıurfa’daki barınağımızla ilgili Adana DOHAYKO barınağını örnek alıyoruz. Tüm eksikleri gidermek için mümkün mertebe gayret göstereceğiz” dedi. 
Adana Barınağındaki kulübeleri de inceleyen Apaydın, “Can dostlarımız için bu kulübelerden yaptıracağız” diye konuştu. 
Nesrin Çıtırık da Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaka’ya ve kendisini ziyarete gelen heyetin başkanı Şahin Apaydın’a teşekkür ederek, Türkiye’nin her köşesinde hayvanlara merhametli olunması ve onlara uygun yaşama koşulları sağlanması için yapılan çalışmaları büyük mutlulukla izlediklerini ifade etti.(Kent Adana)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 + 8 =

Yeniler

Köşe Yazıları