Hayvan sevgisi yerin’de öğretiliyor…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

hayvan_sevgisi_yerinde_ogretiliyor_h52281İZMİR Veteriner Hekimler Odası ile Olgu Ana okulu’nun ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi sayesinde miniklere ‘Dünyada yalnız olmadıkları, doğayı ve yaşamı hayvanlarla paylaştıkları hatırlatılıyor. 

Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün yürütücülüğünü üstlendiği proje kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden minikleri belediye meclis üyeleri ile yöneticiler ve veteriner hekimler konuk etti. 

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, çocuklara hayvanları sevdirecek projenin TÜBİTAK tarafından da desteklendiğini hatırlatarak, vatandaşları sahipsiz hayvanlara kucak açmaya davet etti. 

6 ay sürecek projenin dört dönem halinde uygulanacağını kaydeden Veteriner Hekim Sait Tong, 4-5-6 yaş olmak üzere toplam 60 anaokulu öğrencisinin proje kapsamında hayvanları yakından görüp tanıyacağını belirtti.

Tong, “Kuş Cenneti ve Konak Belediyesi Veterinerliği‘ne giderek çocuklara hayvanları gözlemleme olanağı sunuyoruz.

Onları daha yakından tanıyorlar. Hayvanlara dokunuyorlar, besliyorlar, seviyorlar. Veteriner arkadaşlarımız da çocuklara görsel bir sunum yaparak evcil hayvanlar, hayvan davranışları hakkında bilgiler verdi” dedi. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları