Hayvanlar için ‘Su koy meydan oku!’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Scorp, geçtiğimiz Temmuz ayında ÜNİHAK (Üniversiteler Arası Hayvanları Koruma Topluluğu) ile beraber Scorp kullanıcıları başlattıkları ‘’Su Koyverme #SukoyMeydanOku ” kampanyası ile birlikte 200 den fazla evin önüne sokak hayvanlarına gösterdikleri duyarlık sebebiyle, su koyuyor.

su koy‘SU KOY MEYDAN OKU’ KAMPANYASINA DESTEK YAĞIYOR!

200 kullanıcının birbirine meydan okuması üzerine, kapılarının önüne ve sokak başlarına hayvanlar için doldurulmuş su kapları koyması ile beraber yaklaşık 200 den fazla lokasyonda sokak hayvanları unutulmamış ve susuzluk çekmemiş oluyor.

ÜNİHAK ; 2015 senesinde kurulan ve bünyesinde 25 üniversitenin Hayvan Hakları ve Doğal Yaşamı Koruma Kulüplerini bulunduruyor.

ÜNİHAK’ın önderliğinde başlatılan bu kampanya için ÜNİHAK bir tanker su ile bir barınağın uzun bir süreliğine su ihtiyacını karşıladı.

EN SAMİMİ DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTILAR!

Kullanıcılar kapılarının önlerini sokak hayvanları için bir kap su koyarken konu ile ilgili en içten düşüncelerini de paylaştı;

‘’Malum havalar çok sıcak biz evdeyiz ama onlar değil…’’
‘’Hadi bakalım ben oğlumun suyunu mamasını verdim sıra aşağıdaki arkadaşlarında.’
‘’Maalesef dünyadaki tüm hayvanlar benim kucağımdaki kadar şanslı olmuyor sizlerden tek ricam kullanılmış bir yoğurt kabını alın ve içine su koyun onların yüzündeki mutluluğu görmeye gerçekten değer… ‘’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 + three =

Yeniler

Köşe Yazıları