HEYECANLA BEKLENEN SEMPOZYUM SONRASI KLİVET BAŞKANI TARIK AKAN İLE KLİVET SEMPOZYUMU’NU DEĞERLENDİRDİK…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Merhabalar Tarık Bey, bu sayımızda da bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz.

KLİVET olarak 16-19 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirdiğiniz “KLİVET 2023 Uluslararası XI. Bahar Sempozyumu” hakkında nelerden bahsetmek istersiniz? Nasıl geçti?

Bu yıl uzun bir aradan sonra tekrar Antalya’da gerçekleştirdiğimiz 11. KLİVET Bahar Sempozyumu büyük bir katılımla, çok başarılı geçti. Meslektaşlarımız pandemi etkisiyle gelemediğimiz Antalya’da hem mesleki gelişimlerini gerçekleştirdi hem de uzun zamandır görüşemediğimiz için hasret giderdik. Depremden kısa süre önce yaşanan büyük felaketin de gündemimizi, programımızı değiştirdiğini belirtmek isterim. Sempozyumun eğlenceli tüm etkinlikleri durduruldu, yerine deprem ile ilgili konuşmacılar getirildi.

Katılımcı/ziyaretçi sayısında hedeflerinize ulaşabildiniz mi?

Katılımcı sayımız daha yüksek olacaktı. Biz hedeflediğimiz sayılara ulaştık. Fakat depremden kurtarılan yurttaşların Antalya otellerine yerleştirilmesinden dolayı son 1 ay oda bulamadık. Önümüzdeki yıl oda sayısı ve katılımcı sayısı çok daha yüksek olacaktır.

BÜYÜK BİR ORGANİZASYON, BÜYÜK HEYECAN, BÜYÜK EMEK…

KLİVET sempozyumları ne kadar sürede bir tekrarlanıyor Tarık Bey?

KLİVET Bahar sempozyumu her yıl, yılda bir kez yapılmaktadır. Bunun haricinde yurt genelinde şube ve temsilcilerimiz vasıtasıyla birbirinden önemli lokal eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz.

Bir sonraki KLİVET sempozyumu ne zaman gerçekleşecek?

Önümüzdeki yıl tekrar aynı dönemlerde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu yıl aldığımız pozitif dönüşler ile tekrar Antalya planlanmaktadır.

Katılımcı memnuniyeti nasıldı?

Katılımcılarımız biraz buruk da olsa sempozyumdan büyük keyif aldıklarını bize bildirdiler. Sponsor firmalarımız aynı şekilde yoğun katılımdan ve sempozyum düzeninden hayli memnun olduklarını belirttiler.

YURT DIŞI KATILIMCI SAYISI DA BİR HAYLİ FAZLAYDI…

Yurt dışından gelen konuşmacılar sempozyumu nasıl değerlendiriyor?

Yurt dışından gelen konuşmacılarımız da çok memnundu. KLİVET artık uluslararası konuşmacılar için de bir marka haline gelmiş durumda. Bazı konuşmacılar biz davet göndermeden gelmek istediklerini yazıyorlar. İlk yıllarda yaşadığımız konuşmacı getirme sorunlarımızı aşıyoruz.

Eklemek istedikleriniz var mıdır?
İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Röportaj: Demet İnce
Röportaj Veren: Tarık AKAN / KLİVET Başkanı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − seven =

Yeniler

Köşe Yazıları