Sponsorlu Reklamspot_imgspot_img

Kangal ve Akbaş’a yoğun ilgi…

Tarih:

1248963432Bursa Karacabey’de TİGEM’e ait Köpek Yetiştirme Merkezi’n de ırk özellikleri korunarak yetiştirilen Kangal ve Akbaş cinsi köpeklerden alabilmek için vatandaşlar sıra bekliyor. 
Merkezde 132’si Kangal, 78’i Akbaş olmak üzere toplam 210 köpek bulunuyor. Karacabey’deki Köpek-Yetiştirme Merkezi Şefi Vakkas Karaoğlan, merkezin amacını ülkenin değişik bölgelerinde bilinçsiz ve başıboş üreme ve yetiştirme neticesinde ırk özelikleri iyice yozlaşarak, nesli kaybolma tehlikesi yaşayan Türk çoban köpeklerinden olan Kangal ile Akbaş çoban köpeklerini kurtarmak olduğunu söyledi. Karaoğlan, bu köpeklerin ırk özelliklerini en iyi temsil eden materyalin, seleksiyonla çoğaltılarak, ırkın muhafazası ve ihtiyaç duyan üreticilere intikalini sağladıklarını açıkladı.

Pet Haber Gazetesi
Pet Haber Gazetesihttps://petgazete.com
Pet Haber Gazetesi 2012 yılından itibaren pet sektörünün ilk ve tek profesyonel yayını olmuştur. O tarihten itibaren de dijital ortamda değerli okuyuculara ulaşabilmek adına petgazete.com adresinden yayına başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

E-Bülten

spot_imgspot_img

Popüler

İlginizi Çekebilir
İlgili Haberler

Petbridge, Tugz ve Perlina ile Geleceğin Pet Dünyasını Şekillendiriyor

1 TUĞPET’in Doğuşu ve Sektöre Bakış Açısı TUĞPET olarak hikayemiz...

Gerçek İhtiyaç, Doğru Denge, Uzun ve Sağlıklı Yaşam

1 Evcil hayvanların gerçek biyolojik beslenme ihtiyacı nedir? Standart yaklaşımlar...

Amazon’dan Vancouver’da Ezber Bozan Deneyimsel Pazarlama: Köpekler İçin Oyun ve Havuz Alanı Kuruldu

E-ticaret devi Amazon, Kanada’nın Vancouver kentinde gerçekleştirdiği evcil hayvan...